Große Klappe und viel dahinter

Passat Alltrack Gepäckraumkonzept

Passat Alltrack Fahrer behaupten oft, er hätte einen Kofferraum wie eine Turnhalle. O.k., das stimmt vielleicht nicht ganz, aber sein Laderaumkonzept hat es tatsächlich in sich:

  • bis zu 639 Liter Gepäckraum-Volumen
  • bei umgeklappter Rücksitzlehne bis zu 1.769 Liter 
  • variabler Ladeboden serienmäßig 
  • Sonderausstattung: auf Schienen fixierbarer Spanngurt, verschiebbarer Gepäckraumboden und Edelstahl-Ladekantenschutz 
  • auf Wunsch: Heckklappe mit elektrischer Öffnung und Schließung und per Knopfdruck bedienbare Gepäckraumabdeckung

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Passat GTE Variant

Passat GTE Variant

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim