Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Passat GTE Variant

Passat GTE Variant

Veći doseg. Veći komfor. Manja potrošnja.

Passat GTE Variant objedinjuje prednosti tehnologije Plug-in-Hybrid s velikodušnim prostorom i upečatljivim komforom.
Snažan je, štedljiv i pruža mnogo prostora za posao, obitelj ili sport. Pritom zahvaljujući svojem komfornom električnom dosegu predstavlja mobilnost koja je usmjerena na budućnost i odgovorna. A također sjajno izgleda.

We Connect

Jednostavno ostanite povezani. Online uslugama paketa We Connect.

Više o povezivosti možete saznati ovdje

Modus GTE

Zabava u vožnji pritiskom gumba.

Više o GTE Modusu

Travel Assist

Održava Vaše vozilo na voznom traku. I razmak od drugih.

Više o tehnologijama IQ.DRIVE

Eksterijer i interijer

Izvana

Dobar dizajn uvjerljiv iz svake perspektive.

Dizajn Passata GTE Variant elegantan je i suveren. Najbolji je primjer prednji dio s dinamičnom rešetkom hladnjaka i serijskim LED glavnim svjetlima s markantnim izgledom. Dodatno mu naglašene linije, elegantna silueta i plave kočione čeljusti te logotip GTE daju decentnu sportsku notu. Isto kao i serijski 17'' kotači "Montpellier" ili paleta opcijskih lakometalnih kotača.

Iznutra

Prikazuje veličinu: unutrašnjost Passata GTE Variant

Uđite i osjetite slobodu: prostrana unutrašnjost Passata GTE Variant uspješna je kombinacija stilske elegancije i funkcijskog reda.
Vodoravnim ukrasima na instrumentnoj ploči i spoju s vratima vizualno se izdužuje.
Tako djeluje posebno elegantno i prostrano. Ekskluzivan dojam ističe se dugom središnjom konzolom s velikim pretincem za odlaganje i komfornim sjedalima, koji su serijski obloženi materijalom s plavim detaljima.

Kotači

Izgleda dobro za Vas: program kotača

Koji kotači najbolje pristaju Vašem Passatu Alltrack?
To je stvar ukusa. I Vaša osobna odluka. Zbog toga Vam nudimo atraktivan izbor lakometalnih kotača pomoću kojih naš Passat Alltrack možete pretvoriti u svoj osobni Passat Alltrack.

Svi kotači na jednom mjestu

Svjetla

Bolja vidljivost Vas i za Vas

Serijska LED glavna svjetla sa svjetlom za dnevnu vožnju oduševljavaju svojim karakterističnim dizajnom.
i svojim spektrom osvjetljenja sličnom danjem svjetlu, koji Vam omogućuje opušteniju vožnju u mraku. Pristaje uz to: LED-traka u obliku slova C u branicima lijepo je oblikovana i služi kao svjetlo za dnevnu vožnju. - alternativno opcijski dostupno: IQ.LIGHT - LED-matrix glavna svjetla s dinamičnim svjetlom za vožnju zavojima i LED-svjetlima za dnevnu vožnju, uključujući regulaciju dugih svjetala "Dynamic Light Assist" - za trajno uključeno glavno svjetlo bez zasljepljivanja

Povezivost i infotainment

Telefonsko sučelje „Comfort“

Ostavite ruke na upravljaču. A svoj kabel za punjenje kod kuće.

Telefonsko sučelje "Comfort" s funkcijom induktivnog punjenja. Tijekom vožnje komforno telefonirajte putem zvučnika i mikrofona handsfree-sustava te bežično punite mobilni telefon putem funkcije induktivnog punjenja sprijeda u cockpitu.   Vožnja automobilom uz opušteno telefoniranje?
Telefonsko sučelje "Comfort" pruža Vam sve što trebate za to:
Handsfree-sustav raspolaže mikrofonima u krovnoj konzoli, a interni zvučnici pružaju visoku kvalitetu izlazećeg zvuka.
Prednji pretinac za odlaganje usto raspolaže funkcijom induktivnog punjenja za bežično punjenje Vašeg mobilnog telefona s Qi-standardom.
Veza s vanjskom antenom također se osigurava bežično radi optimiranja kvalitete prijama.

Rukovanje govornim naredbama

Vaš Vam novi Volkswagen ispunjava mnoge želje. Morate ih samo izreći.

Pomoću intuitivnog rukovanja govornim naredbama možete komforno govorno upravljati radiouređajem, telefonskim funkcijama, glazbom i opcijskom navigacijom. Svojim glasom možete, primjerice, odabrati ispravnu radiostanicu, odgovarajući unos u adresaru ili traženi pozivni broj.
Sustav će Vas razumjeti. Pomoću opcijskog online rukovanja govornim naredbama We Connect Plus bolje nego ikada.

Povezivost

Više od bitova i bajtova.

Volkswagenove ponude povezivosti omogućuju Vam više komfora i zabave. Povezanost Vašeg Passata GTE Variant s internetom i pametnim telefonom pomaže Vam opuštenije stići na odredište - jedino još morate voziti sami.

Više o We Connectu

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE - Naši sustavi potpora

Passat GTE Variant serijski je opremljen sustavom Front Assist.
Po želji se Passat GTE Variant može opremiti drugim sustavim potpora, na primjer sustavom "Travel Assist".

GTE Modus

Zabava u vožnji pritiskom gumba.

Nitko ne može dobiti dobro raspoloženje pritiskom gumba. Ali Vi možete. Potpuno električno ili kao kombinacija elektromotora i motora na unutarnje izgaranje: tipkom odaberite vrstu pogona. U modusu GTE snaga se oba pogona povezuje, što osigurava posebno veliku pogonsku snagu. U tzv. "Boostu" elektromotor radi zajedno s motorom s izravnim ubrizgavanjem TSI - prepoznatljivo po tipičnom zvuku motora pri aktiviranju modusa GTE. Vrlo često i po oduševljenju vozača.

Plug-in-Hybrid

Dvostruki pogon. Dvostruko zabavna vožnja.

Passat GTE Variant je Plug-in-Hybrid s električnim i benzinskim motorom TSI. Pritom ga pokrećete u e-modusu bez lokalnih emisija CO2 i bez velike buke, u kojem radi samo elektromotor. Aktivirajte modus GTE pomoću odgovarajućeg polja, ujedinite kombiniranu snagu oba motora, tzv. "Boostom". Tako se postižu kratkotrajna snaga sustava 160 kW (218 KS) s okretnim momentom od najviše 400 Nm i ubrzanje od 0 do 100 km/h u 7,6 sekundi i postiže najveća brzina od najviše 222 km/h.

Otkrijte hibridnu tehnologiju

Doseg

Učinkovita vožnja

Gledajte prema naprijed: s potpuno električnim dosegom do 57 km - izmjereno prema WLTP-postupku - Vaš Passat GTE Variant dokazuje da učinkovita mobilnost zahvaljujući tehnologiji Plug-in-Hybrid više nije vizija budućnosti, a sve to u E-modeu bez lokalnih emisija CO2 i gotovo bez zvukova.

Menadžment punjenja

Kod kuće možete napuniti vozilo novom energijom

Lakše je napuniti Vaš Passat GTE Variant nego zamijeniti žarulju: jednostavno priključite kabel za punjenje na utičnicu kod kuće ili na javne stanice za punjenje. Kod kuće je na strujnoj mreži od 230 V/2,3 kW litijsko-ionska baterija nakon otprilike 5 sati potpuno napunjena. Ako upotrebljavate javnu stanicu za punjenje ili opcijski wallbox od 360 V/3,6 kW, baterija se može napuniti i unutar otprilike tri i pol sata.

 

E-Modus

Električan otpočetka

Passat GTE Variant uvijek se automatski pokreće u električnom pogonu, E-modeu. Pod pretpostavkom da je baterija dovoljno napunjena i da vanjske temperature nisu preniske. U tom slučaju snažna litijsko-ionska visokonaponska baterija omogućuje do 57 km čiste električne vožnje u praktičnom WLTP-ciklusu. Tako prije svega u gradu i naseljenim područjima možete voziti bez prevelike buke.

 

Kartica za punjenje i gorivo

Kartica za punjenje i gorivo. Jednostavno napunite i dopunite gorivom

Punjenje i dolijevanje goriva bez gotovine - diljem Europe. Dobijte pristup najvećoj europskoj mreži za brzo punjenje i jednostavno navigirajte do najbliže punionice ili benzinske postaje uz pomoć aplikacije Charge&Fuel. Primit ćete mjesečni izvještaj o punjenju i prodaji spremnika.

Aplikacije i pribor

ID. Charger

Wallbox za Vaš dom

Pomoću ID. Chargera točku za punjenje imate kod kuće.
Ujutro možete ući u svoj napunjeni Passat i puni energije započeti dan.
To se zove punjenje u snu. ID. Charger dolazi u tri verzije uz sve bolju povezivost i inteligenciju.
Po potrebi također dolazi s tehnologijom Wi-Fi, LTE/4G i ugrađenim brojilom struje.
Inteligentnim funkcijama punjača ID. Charger Connect i Pro može se upravljati putem aplikacije We Charge u We Connect ID-ju.
Ugradnja Vam se zahvaljujući instalacijskom servisu također olakšava što je moguće više - od besplatne online pretprovjere do montaže. Ukratko: Sve opušteno na jednom mjestu.
Naravno, postoji i mogućnost da instalaciju punjača ID. Charger provede električar kojem vjerujete.
Možete komforno naručiti željeni ID. Charger i instalacijski servis online i izravno kod svog Volkswagen trgovca.

Na Elli-Webshop

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim