Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti Passat

 

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti

Jeste li i vi među prezaposlenim ljudima koji su često na poslovnim putovanjima ili koji privatno organiziraju obiteljsku svakodnevicu? Onda je pouzdano vozilo za vas od iznimne važnosti. Međutim, Passat je puno više od toga: naime, njegov je posao olakšati vama posao. Zahvaljujući njegovim funkcijama s mogućnošću intuitivnog rukovanja svaka će se vožnja pretvoriti u iskustvo s visokom razinom udobnosti.  

Eksterijer Elegancija i dinamika - precizno naglašene

Uspješna kombinacija sportskih karakteristika i skladnih linija: dinamični dizajn s ekspresivnom signaturom svjetala Passatu osigurava suveren i samouvjeren nastup.

Unutrašnjost Unaprijeđen koncept prostora

Unutrašnja oprema neće se pobrinuti samo za udobnost na visokoj razini već i za ugodan osjećaj u prostoru. U istaknute značajke ubrajaju se izrazito kvalitetna sjedala i dekori.

Ambijentalno osvjetljenje Odaberite individualne svjetlosne akcente

Opcijsko ambijentalno osvjetljenje s mogućnošću namještanja intenziteta pobrinut će se za impresivan i jedinstven osjećaj u prostoru.

Udobnost

Passat na najrazličitije načine impresionira praktičnim funkcijama koje će pridonijeti vašem osjećaju ugode i na dugim i na kratkim dionicama.

Digital Cockpit

Visoka rezolucija i interaktivno rukovanje

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasične okrugle instrumente zaslonom visoke rezolucije. Inovativni Digital Cockpit može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo..

Doznajte više

Easy Open Otvaranje prtljažnika laganim pokretom noge

Zamislite da ste opušteni još prije samog kretanja. S opcijskim sustavom "Easy Open" električni poklopac prtljažnika možete otvoriti samo jednim pokretom.

Doznajte više

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE kod marke Volkswagen predstavlja sve inteligentne sustave potpora za vozača. koji već danas postoje, koje ćemo razviti za sutra i koje ćemo istraživati za budućnost. Međutim, IQ.DRIVE istovremeno predstavlja inovativne ideje s jasnim fokusom: na vašoj udobnosti i vašoj sigurnosti.

IQ.DRIVE značajke

Travel Assist

Natrag

Uživajte u udobnosti pritiskom na gumb

Zamislite da sustavi potpore vašeg Passata djelomično preuzmu vožnju. To bi za vas značilo da se već danas možete udobnije i opuštenije voziti s opcijskom potporom za vožnju „Travel Assist“.

Parkiranje

Natrag

Parkiranje nikada nije bilo lakše

Čak je i parkiranje stvar prošlosti. S pomoći pri parkiranju koja od linije opreme Comfortline dolazi u sklopu serijske opreme i opcijski dostupnom potporom upravljanja pri parkiranju "Park Assist" izbjeći ćete mukotrpno parkiranje i manevriranje1 te ćete u svakom trenutku zadržati kontrolu nad svojim vozilom.

Elektromeh. pojačivač sile kočenja

Natrag

Optimiziran za kratke puteve kočenja

Sa serijskim elektromehaničkim pojačivačem sile kočenja i u kombinaciji sa sustavom nadzora okoline „Front Assist“ sa sustavom prepoznavanja pješaka možete smanjiti put kočenja svog .1 Tako se primjerice može smanjiti rizik od sudara s pješacima.

Front Assist

Natrag

Može otkriti opasnosti prije nego što se pojave

Sustav može prepoznati pješake na cesti i na vrijeme vas upozoriti. Ako ne reagirate, sustav može automatski zakočiti i tako u idealnom slučaju i u okviru svojih granica spriječiti sudare s pješacima.

Sustav proaktivne zaštite putnika

Natrag

Tako ćete biti sigurni sa svih strana

Sustav proaktivne zaštite putnika zaštitit će vas u okviru granica sustava u kritičnim situacijama kao što su predstojeći sudari.

Infotainment

U vašem Passatu vi i vaši suputnici vrlo dobro ćete se zabaviti i biti umreženi. Uživajte u izvrsnom zvuku, intuitivnoj navigaciji i udobnosti potpore za govorne naredbe koja će slušati vaše naredbe.

Optimalan pristup uslugama streaminga

Media streaming

Dok putujete u svom Passatu, ne morate se odricati svojih omiljenih usluga: preko infotainment sustava vašeg Passata na raspolaganju vam stoje odabrane streaming usluge kao što je Apple Music.

Doznajte više

Čeka vašu naredbu: rukovanje govornim naredbama

Komunicirajte s automobilom govornim naredbama, a da pritom ne morate micati pogled s ceste. Bez obzira na to birate li svoju omiljenu glazbu ili planirate li rutu preko njega - rukovanje govornim naredbama, koje čini dio serijske opreme vašeg infotainment sustava, uvijek će vam pružiti podršku.

Doznajte više

Radiouređaj "Composition" Prepustite se zabavi

U svom Passatu vi ste glavni urednik programa: sa serijskim radiouređajem "Composition" više nema mjesta za dosadu.

Doznajte više

Tako ćete uz dobru zabavu ostati na pravom putu

Navigacija

Opcijski dostupni navigacijski sustav "Discover Pro" pomoći će vam da sretno stignete do odredišta. Oduševit će vas svestranim infotainmentom i posebnim komfornim značajkama kao što je paket Streaming & Internet ili We Connect Plus2.

Doznajte više

Povežite se sa svijetom

U Passatu ste online. I to na način na koji ste odavno naviknuli u svojoj svakodnevici - uvijek i svagdje, s prijateljima, obitelji i poslovnim partnerima. Fiksno ugrađena eSIM kartica omogućuje vam izravan pristup mobilnim online uslugama i uslugama We Connect. Optimalno i u sklopu serijske opreme. Ostanite dakle informirani i dobro zabavljeni.

We Connect Plus

We Connect Plus. Idući korak povezivosti

Cijeli svijet digitalnih usluga i usluga tvrtke Volkswagen diže koncept povezivosti na potpuno novu razinu: We Connect Plus nudi vam dodatne pametne funkcije, od inteligentne navigacije s informacijama u stvarnom vremenu, meadia streaminga i web-radija, do upotrebe vašeg pametnog telefona kao daljinskog upravljača za praktične informacije o vozilu - za još više više udobnosti i zabave.

Mobilni ključ

Mobilni ključ Dijelite svoj Passat s drugima

Praktično i domišljato: po želji jednostavno i brzo otključajte i pokrenite svoj Mistral pomoću vašeg smartphonea³ kao ključa. Mobilne ključeve možete također poslati prijateljima i članovima obitelji kako biste im omogućili jednostavno korištenje vašeg vozila.

Doznajte više

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.