Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Volkswagen nastupa na ovogodišnjem INmusic festivalu

29.05.2018
  • Volkswagen postaje partner najpopularnijeg open air festivala u ovom dijelu Europe
  • Volkswagen zona na kojoj nastupaju up! i Polo beats
  • Vrhunski audio sustav "Beats" za najpotpuniji glazbeni doživljaj u up! i Polo modelima

Zagreb - Marka Volkswagen nastupa na ovogodišnjem INmusic festivalu koji se od 25. do 27. lipnja održava na zagrebačkom Jarunu. INmusic festival prepoznatljiv je simbol grada Zagreba koji svake godine obogaćuje kulturnu i turističku ponudu glavnog grada. Ovaj popularni open air okuplja najbolja imena suvremene svjetske glazbene scene, a brojni posjetitelji i novinari iz Europe i svijeta ocjenjuju ga kao omiljenu festivalsku destinaciju. Osim brojnih posjetitelja o popularnosti INmusic festivala govori i britanski NME, jedan od najprestižnijih svjetskih glazbenih časopisa, koji je ovaj glazbeni open air svrstao među 12 najboljih festivala na svijetu.

Na 13.-om izdanju INmusic festivala nastupaju up! i Polo beats sa sustavom ozvučenja koji su zajednički razvili Volkswagen i legendarna američka tvrtka "Beats", poznata kao specijalist za zvuk. Glazbeni sustav "Beats" (by Dr. Dre) na oba modela donosi čitav niz individualiziranih detalja opreme kao i 6 zvučnika, digitalno 8-kanalno pojačalo i subwoofer ukupne snage 300W. Marka Volkswagen posljednjih godina okrenula se glazbi te je nekoliko najnovijih modela predstavljeno upravo uz ritmove bezvremenskih glazbenika kao što su Depeche Mode, Iggy Pop i Lenny Kravitz. Stoga ne iznenađuje suradnja s INmusicom, jednim od najpoznatijih open-air festivala rock scene u ovom dijelu Europe.

 

 Posjeti našu Facebook stranicu i osvoji 5x1 ulaznicu za ovogodišnji InMusic festival!