Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Europska premijera modela Volkswagen I.D. Buzz na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi

03.03.2017

→ Konceptualno vozilo koje se temelji na sustavu modularne električne platforme nudi udobnost i pregršt prostora na dugim putovanjima
→ Susret s prethodnikom, modelom T1, u Miamiju

Ženeva - Konceptualno vozilo I.D. Buzz tvrtke Volkswagen slavi svoju europsku premijeru na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi (od 9. do 19. ožujka). Novi električni monovolumen drugi je izdanak modelske serije I.D. koji nudi pogled u budućnost. Ovaj model posebice dokazuje da je sustav modularne električne platforme (MEB) itekako prikladan i za veća vozila: akumulatori i pogonski sustav smješteni su unutar podnice; vozač i putnici imat će pregršt prostora za udobna putovanja.

T1 i I.D. Buzz U pokretu: I.D. Buzz na Floridi

Međunarodni salon automobila u Ženevi već je treće događanje na kojemu je model I.D. Buzz prisutan. Nakon svjetske premijere početkom siječnja u Detroitu uslijedio je fotografski susret s modelom T1 u Miamiju na Floridi. Iako najstariji i najnoviji monovolumen tvrtke Volkswagen dijeli sedam desetljeća, model I.D. Buzz bez sumnje ima gene svoga prethodnika koji se očituju u maksimalnoj iskorištenosti prostora unutar dimenzija osobnog vozila srednje veličine. K tomu sadrži multivarijabilna sjedala i interaktivnu povezivost. Zahvaljujući proširenom sustavu MEB XL, ovo konceptualno vozilo dugačko 4942 mm, široko 1976 mm i visoko 1963 mm sadrži dimenzije unutrašnjosti koje su izvanredne čak i za njegovu klasu.

1) I.D. Buzz: Vozilo još nije u prodaji i stoga ne podliježe Direktivi 1999/94/EZ.