Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Touareg R eHybrid

Budućnost je najsnažniji pokretač

Danas snagu, uspjeh i performanse prvenstveno definira odgovorno ponašanje. Novi Touareg R eHybrid s plug-in hibridnom tehnologijom najsnažniji je Volkswagen svih vremena. Slijedeći potpuno električni trkaći automobil ID.R koji obara rekorde, ovaj motosportski model pun strasti dolazi s trkaće staze na cestu. 

Touareg R nudi brojne značajke, 
a ovdje su tek tri:

e-Mode

Uz "e-Mode" moguće je prijeći prosječne dnevne udaljenosti s potpuno električnim dosegom.

Više o e-Mode

Innovision Cockpit

Digitalni kombinirani instrument zajedno s ekranom infotainment sustava čini zaobljenu staklenu površinu: serijski Innovision Cockpit.

Ostale značajke tehnologije

Stil modela "R"

Sportski karakter u svakom pogledu, s redizajniranim branikom i elegantnim crnim elementima poput rešetke hladnjaka ili ukrasnih letvica.

Više o stilu modela "R"

Performanse

e-Mode

Budućnost je električna

Na putu s novom perjanicom. Elegantna, gotovo nečujna i bez emisija u gradu, snažna i dinamična izvan njega. Kada je baterija dovoljno napunjena, uvijek ćete kretati u potpuno električnom "e-Modeu" pri brzini do 135 km/h. U hibridnom načinu rada optimizira se interakcija između motora na izgaranje i električnog pogona, posebno kada je aktivirano navođenje po ruti.

Ubrzanje

Doživite maksimalnu dinamiku modela R

V6 turbomotor uvijek radi putem kick-downa, a dodatno ga podržava puna električna snaga kao takozvani boost. Maksimalna sistemska snaga od 340 kW (462 KS) i maksimalni sistemski okretni moment od 700 NM daju maksimalnu dinamiku.

Pogon i 4MOTION

Najsnažniji Volkswagen svih vremena2

U srcu - eHybrid pogon: V6 turbomotor, e-motor i litij-ionska baterija s neto sadržajem energije od 14,3 kWh koja je integrirana u podnici prtljažnika. Snaga se prenosi putem 8-stupanjskog automatskog mjenjača s tiptronicom. Serijski sustav pogona na sve kotače 4MOTION pobrinut će se za idealnu vezu između automobila i ceste. Pomoću sustava 4MOTION Active Control različiti vozači mogu individualno upravljati odabirom profila vožnje i brzo ga promijeniti.

Stil modela "R"

Vanjski dizajn

Novo lice performansi

Sjajna i evidentno markantna - vanjska boja "Lapiz plava" utjelovljuje Volkswagen R. Sportski karakter u svakom pogledu, s redizajniranim branikom i elegantnim crnim elementima poput rešetke hladnjaka, otvora za zrak, ukrasnih letvica i kućišta vanjskih zrcala. Logotip "R" smješten je u rešetci hladnjaka i na stražnjem poklopcu. Čak i dizajnerske ukrasne letvice na prednjim blatobranima i vratima pokazuju novo lice performansi.

Kotači

Pun pogodak u crnom

Sportski program kotača upotpunjuje izgled: Touareg R serijski je opremljen dijamantno poliranim 20" kotačima od lakog metala "Braga"3 u crnoj ili sivoj boji. Opcijski su dostupni dijamantno polirani 21" kotači od lakog metala "Suzuka" u crnoj ili sivoj boji. Posebnu značajku predstavljaju opcijski 22" kotači od lakog metala "Estoril" crne boje u dizajnu s 5 Y-krakova koji su ekskluzivno dizajnirani za Touareg R.

Unutrašnjost

Sportski ambijent


Osigurajte Touaregu R veću osobnost. Odaberite odgovarajuće ambijentalno osvjetljenje između 30 različitih boja kako biste unutrašnjost obojili u individualno svjetlo - primjerice s plavim svjetlosnim rubovima na instrumentnoj ploči, središnjoj konzoli i vratima za posebno sportski izgled. Još jednu značajku predstavlja opcijski dostupna prirodna koža "Puglia" koja je štavljena ekstraktom lista masline. Elegantni detalji uključuju sportsko prošivanje u obliku rombova, koje je prisutno u oblogama vrata, te dvostruki šav na bočnim dijelovima površine za sjedenje u Sepang plavoj boji. U unutrašnjosti vas očekuju ergoComfort sjedala od kože "Vienna" sa sivim ukrasnim šavovima te aluminijski dekorativni umetak "Silver Wave" u sklopu serijske opreme.

Tehnologija

IQ.LIGHT

Sportski izgled bez zasljepljivanja

Bez obzira na to vozite li se gradom, brzom cestom u večernjim satima ili autoputom u lošim vremenskim uvjetima: opcijska IQ.LIGHT LED Matrix glavna svjetla prilagodit će intenzitet i visinu svjetlosnog snopa LED segmenata promjenjivim situacijama u prometu. Zahvaljujući sustavu "Dynamic Light Assist" neće doći do zasljepljivanja ostalih sudionika u prometu, čak ni kada su aktivirana duga svjetla. Ceste su bolje osvijetljene, sprečavaju se iritantni odsjaji osvijetljenih prometnih znakova, a vaš će Touareg R u pravom smislu riječi zasjati u posebnom svjetlu.

Innovision Cockpit

Upravljačka centrala bez prekidača

Digitalni kombinirani instrument zajedno s ekranom infotainment sustava čini zaobljenu staklenu površinu: serijski Innovision Cockpit. Opremljen digitalnim cockpitom veličine 31,2 cm i dodirnim zaslonom veličine 38,1 cm, infotainment sustavom može se jednostavno upravljati.

Sportsko višenamjensko kolo upravljača

Upravljanje performansama

S najnovijom generacijom sportskog višenamjenskog kola upravljača od perforirane kože i logotipom "R", Touaregom R upravljat ćete na najbolji mogući način zahvaljujući rukovanju preko dodirnog zaslona, tipkama za mijenjanje stupnjeva prijenosa i tipki za opcijski "Travel Assist". Grijanje kola upravljača posebno je praktično.

Više informacija o modelu
Touareg R:

Čime će vas novi Touareg R još oduševiti? Saznajte ovdje.

Dodatne značajke

Sustavi potpora

Natrag

Navigacija

Natrag

Odluka ili istraživanje

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.