Tiguan: Car-Net "Security & Service"

 

Korisne u svakodnevici jednako kao i u slučaju nužde: opcijske Car-Net usluge "Security & Service"¹ pružit će vam podršku s informativnim podacima i izravnom vezom s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje (112).

Kada je sljedeći inspekcijski servis? Koliko je pun spremnik goriva? Osobito kada vozilo koristi više osoba, dobro je znati da odgovor na ova pitanja po želji možete jednostavno dobiti i online putem. Zahvaljujući opcijskim Car-Net uslugama "Security & Service"¹ na web portalu su vam na raspolaganju brojni relevantni podaci o vozilu.

Međutim, ova se tehnologija može pokazati minimalno jednako tako korisnom i tijekom vožnje: ako sustav u okviru svojih granica registrira sudar, automatski će se uspostaviti kontakt s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje (112). Osim toga na ovaj je način moguće, ovisno o situaciji, alarmirati podršku na licu mjesta i proslijediti relevantne informacije kao što su podaci o vozilu, broj osoba u automobilu ili lokacija. Putem audio veze vozač može dobivati podršku sve dok ne stigne hitna služba.

 

1) Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je online sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Za korištenje usluga tijekom cjelokupnog vremena korištenja kupac ima 90 dana vremena nakon primopredaje za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već prilikom isporuke tako da nije potrebna registracija. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Ove su usluge dostupne tijekom ugovorenog vremena trajanja ugovora te mogu podlijegati izmjenama sadržaja tijekom tog perioda. Za korištenje besplatne Car-Net aplikacije potrebni su vam smartphone s operativnim sustavom iOS ili Android i SIM kartica s podatkovnom opcijom uz postojeći ugovor s mobilnim operaterom ili ugovor s mobilnim operaterom koji trebate zasebno sklopiti s vašim pružateljem mobilnih usluga. Slanjem ili primanjem podatkovnih paketa preko interneta mogu nastati dodatni troškovi, ovisno o vašoj dotičnoj mobilnoj tarifi te osobito prilikom korištenja u inozemstvu (npr. naknade za roaming). Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod vašeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod vašeg pružatelja mobilnih usluga.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Tiguan
Od Kn 212.627,-

Tiguan. Uzbudljivo inovativan.