VW Tiguan: Car-Net "Guide & In­form"

 

Internet u automobilu kod Volkswagena naziva se Car-Net. U njemu se kriju brojne usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide & Inform"¹ stoji vam na raspolaganju u kombinaciji s infotainment sustavom "Discover Media". Povezivanjem na internet možete se koristiti podatcima čija se aktualnost gotovo pa ne može nadmašiti. Ako primjerice negdje nastane ili nestane prometni zastoj, to ćete saznati u realnom vremenu. Posebno praktično: vaša se ruta automatski prilagođava na prikladan način.

Dozvolite Car-Netu da traga za primamljivim lokacijama i otkrijte pomoću online traženja posebnog odredišta brojne atraktivne restorane. Brzo ćete moći pronaći i druga vama zanimljiva posebna odredišta. Neovisno o tome je li riječ o hotelu, benzinskoj postaji ili novootvorenom kinu: podatci koji se stalno aktualiziraju na internetu pobrinut će se za brojna uzbudljiva i korisna otkrića.

 

Više informacija o Car-Netu

 

 

1) Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net) potreban vam je mobilni uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. Car-Net usluge raspoložive su samo s postojećim ili posebno sklopljenim ugovorom s mobilnim operaterom između vas i vašeg pružatelja mobilnih usluga te samo unutar područja pokrivanja dotične mobilne mreže. Preuzimanjem podatkovnih paketa s interneta mogu, ovisno o vašoj postojećoj mobilnoj tarifi te posebice prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. troškovi roaminga). Na temelju količine podataka koja nastaje u okviru korištenja usluga Car-Net svakako se preporučuje ugovaranje opcije flatrate s vašim pružateljem mobilnih usluga! Za korištenje Car-Neta potrebno je sklopiti dodatni ugovor s poduzećem Volkswagen AG. Kupac nakon preuzimanja vozila ima 90 dana vremena registrirati vozilo na www.volkswagen.com/Car-Net.

Raspoloživost usluga Car-Net može, ovisno o zemlji, biti drugačija. Ove usluge stoje na raspolaganju za vrijeme dogovorenog trajanja ugovora te mogu podlijegati promjenama u sadržaju. Pobliže informacije o Car-Netu pronaći ćete na www.volkswagen.com/Car-Net i kod vašeg Volkswagen partnera; informacije o tarifnim uvjetima mobilne komunikacije pronaći ćete kod vašeg pružatelja mobilnih usluga.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Tiguan
Od Kn 212.627,-

Tiguan. Uzbudljivo inovativan.