VW Tiguan: App-Connect

 

Zahvaljujući opcijski raspoloživoj funkciji App-Connect¹ moguće je tijekom vožnje komforno koristiti aplikacije prikazane na smartphoneu. One se prenose na zaslon radiouređaja odnosno navigacijskog sustava i njima se može jednostavno rukovati pomoću dodirnog zaslona u vidnom polju vozača. Kako bi se spriječilo odvraćanje pažnje vozača, tijekom vožnje je moguće pokrenuti aplikacije kompatibilne s funkcijom App-Connect¹ kao što su Shared Audio, Drive & Track ili My Guide. Također se mogu koristiti aplikacije bez izravne povezanosti s vozilom poput internet radija ili slanja poruka.

Volkswagen je prvi proizvođač koji nudi čak tri sučelja za povezivanje smartphoneova: MirrorLink™, CarPlay™ poduzeća Apple i Android Auto™ poduzeća Google.

 

Više informacija o App-Connect

 

1) Raspoloživo samo u kombinaciji s radiouređajem "Composition Media" ili navigacijskom funkcijom "Discover Media". App-Connect obuhvaća tehnologije MirrorLink™, CarPlay™ i Android Auto™. Raspoloživost ovih tehnologija se, ovisno o zemlji, može razlikovati. App-Connect već sada podržavaju brojni mobilni telefoni, a Volkswagen usko surađuje s velikim proizvođačima smartphoneova radi daljnjeg razvoja podrške za tehnologije funkcije App-Connect. Aktualne informacije o kompatibilnosti novih mobilnih telefona te onih koji se već nalaze na tržištu pronaći ćete na www.volkswagen.com/car-net.

S funkcijom App-Connect posebne se aplikacije koje se razlikuju ovisno o korištenoj tehnologiji "zrcale" s vašeg smartphonea na zaslon u središnjoj konzoli vašeg Volkswagena. Na taj ćete način preko dodirnog zaslona navigacijskog sustava rukovati korisnim aplikacijama marke Volkswagen. K tomu je, ovisno o aplikaciji i tehnologiji, moguće i rukovanje govornim naredbama.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Tiguan
Od Kn 211.982,-

Tiguan. Uzbudljivo inovativan.