VW Tiguan: 4MOTION Active Control

 

Neovisno o tome vozite li brzim cestama ili stazama prekrivenim snijegom, s opcijskim sustavom 4MOTION Active Control na raspolaganju su vam različiti, prilagođeni profili vožnje.

Sustavom možete rukovati sasvim jednostavno preko prekidača s funkcijom okretanja i  pritiskanja. Pritom možete birati između profila vožnje Snow, Offroad i Offroad Individual. U dodatnom modusu Onroad odaberite primjerice ekonomični modus Eco ili dinamični modus Sport. Sustav radi zajedno s potporom za vožnju nizbrdo, potporom za kretanje uzbrdo, elektroničkom kontrolom stabilizacije i elektroničkom blokadom diferencijala. Ovisno o odabranom profilu promijenit će se karakteristike pogona kao što su doziranje papučice gasa, promjene stupnjeva prijenosa, kočnica motora, potpora pri kretanju i stupanj blokade. Rezultat: doživljaj vožnje koji je još bezbrižniji - kako na snijegu tako i na neasfaltiranim cestama.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Tiguan
Od Kn 212.627,-

Tiguan. Uzbudljivo inovativan.