U dobrim ste rukama.

Usluga poziva u nuždi.

 

U slučaju nužde treba ostati smiren. Opcijsku uslugu poziva u nuždi1 marke Volkswagen aktivirat ćete jednostavnim pritiskom na gumb. Sustav će inicirati uspostavljanje audio veze s Volkswagenovom centralom za pozive u nuždi kako biste mogli dobiti osobnu podršku dok na lice mjesta ne stignu spasilačke službe. Pomoću crvene tipke SOS također možete vrlo brzo pozvati pomoć za ostale sudionike u prometu.

Poziv u nuždi automatski će se uputiti nakon što sustav registrira sudar. Konkretno, to je slučaj kada se aktivira zračni jastuk. Tada će se uspostaviti veza s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje na broju 112.

 

1. Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovom punom vremenu korištenja, kupac nakon primopredaje vozila ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već tijekom isporuke vozila, bez potrebe za registracijom. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Za korištenje besplatne aplikacije Car-Net App potrebni su smartphone s operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Uslijed slanja ili preuzimanja podatkovnih paketa putem interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod svojeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svojeg mobilnog operatera.

 

Zatvori

Novi T-Roc.