U dobrim ste rukama.

Usluga poziva u nuždi.

 

U slučaju nužde treba ostati smiren. Opcijsku uslugu poziva u nuždi1 marke Volkswagen aktivirat ćete jednostavnim pritiskom na gumb. Sustav će inicirati uspostavljanje audio veze s Volkswagenovom centralom za pozive u nuždi kako biste mogli dobiti osobnu podršku dok na lice mjesta ne stignu spasilačke službe. Pomoću crvene tipke SOS također možete vrlo brzo pozvati pomoć za ostale sudionike u prometu.

Poziv u nuždi automatski će se uputiti nakon što sustav registrira sudar. Konkretno, to je slučaj kada se aktivira zračni jastuk. Tada će se uspostaviti veza s Državnom upravom za zaštitu i spašavanje na broju 112.

 

1. Za korištenje Car-Net usluga "Security & Service" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovom punom vremenu korištenja, kupac nakon primopredaje vozila ima 90 dana za registraciju vozila na stranici www.volkswagen.com/Car-Net. Usluga poziva u nuždi aktivirana je već tijekom isporuke vozila, bez potrebe za registracijom. Raspoloživost Car-Net usluga može se razlikovati ovisno o zemljama. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Za korištenje besplatne aplikacije Car-Net App potrebni su smartphone s operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Uslijed slanja ili preuzimanja podatkovnih paketa putem interneta mogu, posebno prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Security & Service" potražite na stranici www.volkswagen.com/Car-Net te kod svojeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svojeg mobilnog operatera.

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi T-Roc.