S njim ćete se rado pokazivati.

Svjetla.

Način na koji će vas drugi gledati ovisi o tome kako ćete se prezentirati. To se prvenstveno odnosi na posebni dizajn svjetala modela T-Roc. Vozilo je serijski opremljeno svjetlima za dnevnu vožnju koja se ističu u prednjem braniku. S obzirom da je funkcija žmigavaca integrirana u svjetla za dnevnu vožnju, ona postaju poseban magnet za oči tijekom skretanja ili promjene voznog traka. Na taj način svjetla za dnevnu vožnju predstavljaju jedan od upečatljivih elemenata dizajna modela T-Roc. U kombinaciji sa serijskim halogenim glavnim svjetlima ova svjetla se prezentiraju u kompaktnom dizajnu crte. Odlučite li se za opcijska LED glavna svjetla (dio serijske opreme kod varijante T-Roc Sport), poglede ćete privući njihovom upadljivom izvedbom u obliku prstena.

Stražnji dio modela T-Roc također posjeduje istaknutu signaturu svjetala zahvaljujući stražnjim svjetlima u LED tehnici. Kod varijante T-Roc Sport stražnja svjetla su izvedena u markantnoj tamnocrvenoj boji.

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi T-Roc.