U cockpitu imate sve pod kontrolom.

Cockpit.

Već pri prvom susretu s cockpitom brzo ćete se snaći s obzirom da su instrumenti i elementi za rukovanje prilagođeni vozaču. A umjesto poznatih okruglih instrumenata po želji vam na raspolaganju stoji digitalni Active Info Display. On vam kao visokorezolucijski ekran u boji može prikazati puno više od uobičajenog brzinomjera te vam u različitim info profilima donosi primjerice detaljne podatke o vožnji ili grafičke prikaze vaših sustava potpore za vozača. U kombinaciji s navigacijskim sustavom možete zatražiti veliki prikaz karte ispred sebe - komfor koji ćete znati cijeniti.

U cockpitu modela T-Roc Sport i T-Roc Design očekuje vas višenamjensko kolo upravljača od ugodne kože u sklopu serijske opreme. Pomoću njega možete rukovati brojnim funkcijama kao što je infotainment sustav, a da pritom ne morate micati ruke s kola upravljača. Odlučite li se za T-Roc s motorom 4MOTION, tada ćete moći koristiti i 4MOTION Active Control. Pomoću ove funkcije birate željeni profil vožnje - od modusa "Snijeg" do modusa "Sport".

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi T-Roc.