Uživajte u udobnosti pritiskom na gumb.

Travel Assist.

S novim Passatom vožnja uz potporu više neće biti samo san o budućnosti: zahvaljujući tehnologiji opcijski dostupne potpore za vožnju "Travel Assist" već danas možete uživati u udobnosti pritiskom na gumb kola upravljača. "Travel Assist" pobrinut će se za komfor u vožnji na visokoj razini1,2:

  • "Travel Assist" može osobito na autoputu i dobro uređenim brzim cestama umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku i održavati brzinu te pritom paziti na razmak od vozila ispred vašeg.
  • U kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG opušteno ćete se voziti tijekom zastoja i u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

 

1 U okviru granica sustava.

2 Vozač u svakom trenutku mora biti spreman postupiti u skladu s prometnom situacijom, a čak protivno sustavu potpore u vožnji i zadržava u svakom trenutku odgovornost upravljanja vozilom.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi Passat.

Start Video