Ostavite sjajan dojam.

Ambijentalno osvjetljenje.

LED tehnika vašeg Passata GTE¹ omogućit će vam bolju vidljivost: energetski štedljiva, serijska LED glavna svjetla sa svjetlom za dnevnu vožnju u tehnici reflektora nude dugi vijek trajanja i boju vrlo sličnu dnevnom svjetlu. LED traka u obliku slova C smještena u branicima ne privlači samo poglede, već također služi kao svjetlo za dnevnu vožnju.

Alternativno se možete odlučiti za LED Matrix glavna svjetla s dinamičnim svjetlom za vožnju zavojima i LED svjetlom za dnevnu vožnju. Ova glavna svjetla impresioniraju svojim atraktivnim dizajnom i jačinom osvjetljenja. U kombinaciji s dinamičnom regulacijom dugih svjetala "Dynamic Light Assist" raspodjela svjetla se prilagođava okolini tako da možete voziti s trajno uključenim dugim svjetlima, a da pritom ne zasljepljujete ostale sudionike u prometu.

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat GTE.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim