Čeka vašu naredbu:rukovanje govornim naredbama.

Rukovanje govornim naredbama.

Pomoću intuitivnog rukovanja govornim naredbama svojim glasom možete primjerice upravljati radiouređajem, telefonom i navigacijom u vašem vozilu.

Započnite prirodan dijalog s rukovanjem govornim naredbama - pritom ne morate učiti određene naredbe i možete se u potpunosti usredotočiti na cestu. Tako od sada možete još više uživati u svojim vožnjama automobilom jer pomoću govora možete regulirati jačinu zvuka radiouređaja te odabrati unose u adresaru i telefonske brojeve vaših kontakata.

Opcijske online usluge We Connect Plus također možete potpuno jednostavno upotrebljavati pomoću rukovanja govornim naredbama. Tako ćete primjerice dobiti online informacije o preferiranim odredištima, radnim vremenima javnih garaža ili cijenama na benzinskim postajama.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat GTE.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim