Iznova osmišljena mobilnost.

Aplikacije i usluge u vozilu.

We Deliver u sklopu usluge Volkswagen We i aplikacije u vozilu kao što su We Park i We Experience olakšat će vam vašu svakodnevicu.

S uslugom We Deliver možete servisnim partnerima kao što su praonice ili službe za dostavu paketa omogućiti privremeni pristup vašem vozilu. Ili prepustite svoj Passat mobilnoj autopraonici kako bi iznutra i izvana zablistao u visokom sjaju!

Parkiranje klikom na gumb? Parkiranje nikada nije bilo jednostavnije: jednostavno otvorite aplikaciju We Park u infotainment sustavu, zatražite prikaz prikladnih parkirališta i platite parkiranje preko aplikacije - bezgotovinski i samo jednim klikom.

We Experience pomoći će vam u potrazi za restoranima ili mogućnostima kupovine u vašoj blizini putem savjeta koji su točno prilagođeni vašim potrebama.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Passat GTE.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim