Golf - Povezan sa svijetom

We Connect

Novi Golf vaš je ulazak u digitalne usluge i usluge Volkswagena: Potpuno umreženi od samog početka, na raspolaganju su vam brojne usluge We Connect. Nakon inicijalne aktivacije i registracije s vašim Volkswagen ID-om, jednostavno je i besplatno koristiti inovativne internetske usluge.

We Connect vam omogućuje pristup svim važnim informacijama o vozilu i pruža osim poziva u slučaju nužde ili online alarma protiv krađe potpuno udobno korištenje. Svoj pametni telefon možete koristiti i kao mobilni ključ i tako otvoriti i pokrenuti svoj Golf bez pretraživanja ključa.

 

Za korištenje usluga We Connect potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun, a spajate se pomoću korisničkog imena i lozinke. Također, potrebno je potpisati zaseban ugovor o korištenju usluga We Connect, tj. We Connect Plus s tvrtkom Volkswagen AG. Registraciju vršite putem stranice www.portal.volkswagen-we.com.

Dostupno je samo s opcijskim navigacijskim sustavom "Discover Pro" i u kombinaciji s aplikacijom We Connect. U početku su dostupna dva besplatna mobilna ključa koja se mogu iskoristiti u prve 4 godine od zaključenja ugovora We Connect. Prijenos mobilnog ključa zahtijeva provjeru identiteta pošiljatelja ključa primjenom postupka Volkswagen Ident.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Život se događa s Golfom Novi Golf

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim