Dvostruki pogon koji pruža
dvostruki užitak u vožnji

Novi Arteon eHybrid je plug-in hibrid s elektromotorom i TSI benzinskim motorom. Krenut ćete u tihom e-modu bez emisija , kod kojega radi samo elektromotor. Ako preko odabira profila vožnje aktivirate hibridni način, kombinirat ćete 1,4 l četverocilindrični motor s unutarnjim izgaranjem i elektromotor snage 85 kW (115 KS) za ukupnu snagu od 160 kW (218 KS). Ako svom novom Arteonu prepustite optimalno usklađenje dvaju motora, vozit ćete duže dionice učinkovito ili ćete ujedinjenu snagu koristiti za ubrzanje od 0 do 100 km/h u 7,8 sekundi.

Posebnu značajku predstavlja kombinacija navođenja navigacijskog sustava i upravljačkog sustava pogona u hibridnom modu. Ako unesete svoje odredište u navigaciju i pokrenete navođenje po ruti pri uključenom hibridnom modu, optimizirat će se kombinacija motora s unutarnjim izgaranjem i električnog pogona na ukupnoj dionici. To znači da će se dva pogona upotrijebiti na najučinkovitiji način kako bi se postigla ekonomična vožnja i maksimalno povećanje električnog dosega.

Doseg
Odvezite se učinkovito

Uz doseg isključivo na električni pogon do 55 km³ - izmjeren u novom WLTP postupku - vaš novi Arteon eHybrid zahvaljujući plug-in hibridnoj tehnologiji dokazuje da učinkovita mobilnost izvan ceste više nije samo san o budućnosti. I to u e-modu bez emisija i gotovo bešumno.

Oprema
Lijepa budućnost

e-hibridni pogon dostupan je u linijama opreme Elegance i R-Line. Tako već u sklopu serijske opreme dolaze opsežne značajke udobnosti i značajke dizajna kao što su inovativna 3D LED stražnja svjetla s dinamičnim žmigavcima, Digital Cockpit Pro i navigacijski sustav "Discover Media" uključujući paket "Streaming & Internet*".

Usto vam linije opreme Elegance i R-Line nude širok izbor opcijskih mogućnosti:

  • prošireni, djelomično ekskluzivni izbor vanjskih boja
  • veći izbor naplataka
  • razne opcije unutrašnjosti koje obuhvaćaju različite boje i materijale
  • sportska sjedala

*Za korištenje usluga streaminga potrebni su raspoloživa količina podataka u okviru privatnog računa kupca (podatkovni paketi preko eSIM kartice ili Wi-Fi dijeljenja veze) i postojeći račun za dotičnu uslugu streaminga.

Menadžment punjenja
Punjenje baterije do kraja ne mora dugo trajati

Svoj novi Arteon eHybrid napunit ćete vrlo jednostavno: samo priključite kabel za punjenje na kućnu utičnicu ili na opcijski dostupan wallbox. Vaša će se litij-ionska baterija najkasnije napuniti do kraja za oko 3,5 sati. A ako ste na putu, na raspolaganju vam stoji više od 100.000 mjesta za punjenje diljem Europe, na kojima možete plaćati u gotovini i beskontaktno.

Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Radi bolje čitljivosti tekstova nismo koristili ni muški ni ženski rod za riječi koje se odnose na osobe. To ni u kojem slučaju ne implicira diskriminaciju drugog spola. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Novi Arteon

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.