Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

SUV modeli Volkswagen SUV modeli

Voilkswagenovi SUV modeli na svakom koraku pokazuju svoju dinamiku i u svakom pogledu ističu svoj sportski karakter. Bez obzira vozite li se gradom ili izvan asfaltiranih cesta: povišeni položaj sjedenja, po želji dostupan pogon na sve kotače 4MOTION i rzaličiti serijski i opcijski sustavi potpore za vozača obećavaju maksimalnu udobnost putovanja.

 

T-Roc

Rođen sa stavom.

Ekspresivan dizajn, brojne mogućnosti individualiziranja i visoka kvaliteta do najmanjeg detalja. Novi T-Roc usmjeren je na napredak i oduševljava u svakoj vožnji. Za to su zaslužni i moderni infotainment i pametni sustavi potpore koji osiguravaju sigurnu vožnju - kamo god krenuli. 

Tiguan

Izrazito snažan dizajn.

Dinamične proporcije, ekspresivan prednji dio i izrazito snažan stražnji dio vozila - novi Tiguan ne možete previdjeti unatoč njegovim kompaktnim dimenzijama. Jasni stilski elementi markantne rešetke hladnjaka nastavljaju se u samouvjerenoj silueti. Strane vozila dodatno su naglašene pomoću karakterističnih linija. Njegov vanjski dizajn odiše snagom i klasom - odgovarajuća kombinacija za život pun mogućnosti.

-> Showroom