Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Kompakt Pregled kompaktnih modela Volkswagen

Kompaktna klasa ima važnu ulogu u Volkswagenu. Nije ni čudo s obzirom da je automobil prema kojem je nazvana klasa Golfa simbol bezvemenske estetike, kvalitete, vrijednosti, elegancije i skladnosti. Njoegova "manja braća" također ispunjavaju visoke zahtjeve prema automobilima - u varijanti s 2 i 4 vrata.

up!

Simpatično jednostavan i jednostavno simpatičan.

Sa svojom dužinom od tek 3,54 metra up! interpretira stilske elemente Volkswagena na izuzetno moderan način. Markantno oblikovani bočni prozori, jasne površine i jednostavne linije posebno dobro naglašavaju značajke poput potpuno ostakljenog poklopca prtljažnika. Prednji dio modela up! očarat će vas svojim osmijehom koji je upotpunjen decentnom rešetkom hladnjaka s uokvirenim zaštitnim znakom.

-> up!
-> e-up!

Polo

Snažan karakter.

Dizajn stražnjeg dijela vozila obilježen je istaknutim rubovima, jasnim linijama i kompaktnim oblikom. Stražnja svjetla, reflektori te čak i držač registarske pločice na upečatljiv način naglašavaju vozilo i zahvaljujući njima svi će se rado okretati za vašim Polom. S oštrim rubom u razini linije ramena i izbočenim prednjim dijelom Polo djeluje duže, i to bez ustupaka po pitanju njegove kompaktnosti. Detalji poput upečatljivih vanjskih zrcala u boji vozila s integriranim žmigavcima i krovnog spojlera naglašavaju dojam dinamike i agilnosti.

-> Polo
-> Polo beats

Golf

Bezvremenska elegancija.

Golf definira vlastitu klasu dizajna. Iako se može pohvaliti markantnijim te izraženijim sportskim i aerodinamičnim karakteristikama, ovaj automobil je uspio ostati vjeran sam sebi. Karoserija s modernim proporcijama i manjom visinom spaja sportski duh i snagu vanjskom dužinom od 4,25 m. Karakteristična silueta s markantnim C stupom, produženi međuosovinski razmak, kraći prevjesi i precizne linije ovom modelu pružaju novu, bezvremenski elegantnu dinamiku.

-> Golf