Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Karavani Karavani marke Volkswagen

Karavani marke Volkswagen pravi su svestrani automobili. Oduševljavaju udobnošću i snagom, uz istovremeno nisku potršnju. Nude i puno prostora za sportski dizajn koji odiše kvalitetom i jasnim stilskim izričajem - kako izvana, tako i iznutra. Moderna arhitektura u unutrašnjosti vozila stvara ugodnu atmosferu i izvanredan osjećaj vožnje.

Golf Variant

Suveren nastup

Prilikom oblikovanja prednjeg dijela vozila pazili smo na dinamiku i izrazito kvalitetne detalje. Branici su decentno zadržani u boji vozila, dok su zaštitna rešetka hladnjaka i rešetka otvora za zrak u markantnoj crnoj boji. Žmigavci i svjetla za dnevnu vožnju integrirani su u halogena glavna svjetla koja odlučno gledaju prema naprijed.

-> Golf Variant

Passat Variant

Dizajn najviših standarda

Passat Variant koji ostavlja dojam širine i snage odiše elegancijom i dinamikom. On pokazuje kako se dosljedna funkcionalnost može estetski realizirati. Dugi spušteni poklopac motora, kratki prevjesi, dugi međuosovinski razmak i markantna bočna linija pružaju mu agilnost i jedinstvenu suverenost. Za uspješan dizajn 2015. godine dodijeljena mu je nagrada iF gold award u disciplini "Product" − jedno od najznačajnijih priznanja u svijetu dizajna.

-> Passat Variant
-> Passat Alltrack