Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Od malih gradskih juricila do Golf-klase Kompakt modeli

 

Kompaktna vozila u Volkswagenu zaslužuju se pisati velikim početnim slovima. Ne iznenađuje, jer jedan od njih nazvao je cijelu klasu po sebi - bezvremenski Golf. Njegova estetika, kvaliteta, elegancija i vrijednost čina ga poželjnim bez obzira u koju skupinu vozača spadali. I njegova manja braća također udovoljavaju visokim automobilskim zahtjevima.

up!

Stvoren za velike stvari.

I u najmanjim dimenzijama, up! uspijeva interpretirati sve dizajnerske prednosti koje Volkswagen nudi. Markantno dizajnirani bočni prozori, čiste površine i jednostavne linije ističu naglaske kao što su potpuno ostakljena vrata prtljažnika. Prednji dio up!a izaziva osmijehe: suptilna rešetka s uokvirenim zaštitnim znakom.

Polo

Snažan karater na svakoj cesti.

Dizajn stražnjeg dijela karakteriziraju jasni rubovi, čiste linije i kompaktni oblik. Stražnja svjetla, reflektori, pa čak i držač registarskih tablica postavljaju nezaboravne naglaske i doprinose činjenici da Polo izgleda odlično i kada ga gledate sa stražnje strane. Sjajna prednja strana čini da Polo izgleda duži, a da ne izgubi kompaktnost. Pojedinosti poput vanjskih ogledala u boji karoserije s integriranim pokazivačima smjera i krovnog spojlera daju dojam dinamičnosti i okretnosti.

Golf

Bezvremenska elegancija.

Golf je klasa za sebe. Markantan, sportski i aerodinamičan - a uvijek prepoznatljiv. Karoserija s modernim proporcijama koncentrira se na sportski izričaj i snagu. Karakteristična silueta s upečatljivim C-stupom, produženim međuosovinskim razmakom, kraćim pregibom i preciznim linijama daju mu novu, bezvremensku elegantnu dinamiku.