Ujedinjene snage za uštedu goriva

Naša plug-in hibridna tehnologija

Najbolje od oba svijeta

Novi pokret može uvesti promjene samo ako svi sudjelujemo. Zbog toga imao veliku ponudu tehnologija za naše električne i hibridne pogone, tako da postoji prikladno i održivo rješenje za svakoga.

Plug-in hibridni pogon savršena je kombinacija električnog pogona i benzinskog motora te kombinira prednosti oba sustava. Između ostaloga, sastoji se od učinkovitog 1,4 litrenog TSI motora, hibridnog modula s elektromotorom i automatiziranog 6-stupanjskog mjenjača s dvije spojke (DSG) kao i litij-ionske baterije. Za vas to znači mogućnost uživanja u klimatski osviještenoj električnoj mobilnosti za svakodnevnu vožnju, bez odricanja od snažnog motora na izgaranje kad vam je on potreban. Drugim riječima, dvostruki užitak u vožnji s prepolovljenom potrošnjom. To je zato što baterija nove generacije štedi 50 % više energije. A vama omogućuje dolazak na odredište u dosegu do 55 km u potpuno električnom načinu vožnje i uz nultu lokalnu emisiju, ovisno o modelu vozila i opremi.

Učinkoviti TSI motor i elektromotor uz velikodušan električni doseg za odgovornu mobilnost.

Učinkovitost na pritisak gumba

Elektromotor omogućuje vožnju kroz gradove i naselja gotovo bez zvuka i lokalnih emisija, dok TSI benzinski motor preuzima pri većim brzinama i na dužim putovanjima. U modelu Passat GTE (potrošnja goriva, l/100 km: kombinirana vožnja 1,4; potrošnja struje, kWh/100 km: kombinirana vožnja 13,8; emisije CO₂, g/km: kombinirana vožnja 32; klasa učinkovitosti: A+) te Passat GTE Variant (potrošnja goriva, l/100 km: kombinirana vožnja 1,6; potrošnja struje, kWh/100 km: kombinirana vožnja 14,7; emisije CO₂, g/km: kombinirana vožnja 36; klasa učinkovitosti: A+), na primjer, vrstu pogona možete izabrati jednostavnim pritiskom na gumb. A ako poželite, možete kombinirati snagu oba pogonska sustava uz funkciju Boost koja je dostupna u GTE modusu koji omogućuje impresivno ubrzanje i tijekom pokretanja. Čak je i punjenje vašeg vozila gotovo jednostavno kao punjenje smartphonea. Zato što litij-ionsku bateriju možete praktično puniti na električnoj utičnici, stanici za punjenje kod kuće ili javnoj stanici za punjenje.

Idi na Passat
Idi na Passat Variant
Idi na Tiguan

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Na putu do mobilnosti s manje štetnih emisija

Volkswagen WAY TO ZERO

 

Volkswagen WAY TO ZERO

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.