Održivija logistika

Optimizacija našeg opskrbnog lanca

Za smanjenje emisija kročimo na nove teritorije.


Thomas Zernechel

Voditelj odjela logistike koncerna

Logistika naših vozila također krije veliki potencijal uštede. Naposljetku, Volkswagen vozilo prelazi dug put tijekom svoje proizvodnje. Zbog toga smo prvo poduzeće na svijetu koje za otpremu vozila koristi dva teretnjaka na ukapljeni zemni plin (LNG). Svaki od njih može prevesti prosječno 4800 vozila i time zamijeniti dva konvencionalna teretnjaka na lož ulje. Prednost: pogonski sustavi na ukapljeni zemni plin smanjuju emisiju CO₂ za do 20 %, emisiju dušikovog oksida za do 30 %, čestica čađe do 60 %  te emisiju sumporovog oksida za do 100 %. 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Na putu do mobilnosti s manje štetnih emisija

Volkswagen WAY TO ZERO

 

Volkswagen WAY TO ZERO

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.