IQ.LIGHT

Prilagođen skoro svemu

Novi ID.4 razmišlja s vama. Blistav primjer: stilska, opcijski dostupna IQ.LIGHT - LED matrix glavna svjetla. Ona sjaje tijekom vožnje zahvaljujući dinamičnoj regulaciji dugih svjetala bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu.¹ Kada se približite svom vozilu, glavna će svjetla nakratko zasvijetliti kao da vam žele namignuti, a vama će se učiniti kao da ID.4 posjeduje ljudske osobine.²

1) U okviru granica sustava.
2) U kombinaciji sa sustavom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Access".

Travel Assist i pACC

Drži vas na voznom traku. I druge na dovoljnoj udaljenosti.

S opcijski dostupnim sustavom "Travel Assist" u vozilu imate izrazito korisnu potporu za vožnju. Naime, on će se pritiskom na gumb pobrinuti za komfor u vožnji¹ ² na visokoj razini tako što će vam pomoći u monotonim i napornim situacijama u vožnji. "Travel Assist" može osobito na autoputu i dobro uređenim brzim cestama umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku i održavati brzinu te paziti na razmak od vozila ispred vašeg. Tako ćete opušteno voziti tijekom zastoja i u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Opcijska automatska regulacija razmaka ACC "stop & go" pomaže vam u održavanju prethodno namještene najveće brzine i razmaka od vozila ispred. ACC se u kombinaciji s opcijskim navigacijskim sustavom može proširiti prediktivnom regulacijom brzine i potporom za vožnju zavojima. Tako će vam biti pružena podrška u sprečavanju prekoračenja brzine preuzimanjem službenih ograničenja brzine.¹ Sustav k tomu na temelju navigacijskih podataka o dionici može prilagoditi brzinu vlastitog vozila zavojima, križanjima (skretanjima) i kružnim tokovima.¹

1) U okviru granica sustava.
2) Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Potpuno električni ID.4

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim