Radiouređaj

Ljepši zvuk

Radiouređaj koji svaku vožnju čini još živahnijom - glazbom ili zanimljivim informacijama. S opsežnim, opcijski dostupnim navigacijskim sustavom "Discover Pro" imat ćete pristup mobilnim online uslugama We Connect Start te ćete moći uživati u jasnom digitalnom radioprijmu DAB+. U integriranom pretincu sučelja za telefon "Comfort" vaš je smartphone na sigurnom i može se induktivno puniti. 

Prediktivna navigacija

Radiouređaj se pretvara u navigaciju

Proširenje navigacije za vaš radiouređaj: navigacijski sustav s funkcijom samoučenja po želji pamti često navođena odredišta i pripadajuće preferirane rute. Sustav u pozadini analizira rute i bez ponovnog unošenja odredišta, informira o prometnim smetnjama te vam predlaže alternativne rute.

Update karti

Online aktualiziranje karti – uvijek ažurirane

U novom modelu ID.4 svoje ćete navigacijske karte vrlo jednostavno održavati ažuriranima: najnovije updateove pronaći ćete u našoj bazi podataka nekoliko puta godišnje, i to besplatno i s aktualiziranim isječcima karte iz regija u kojima često putujete. Infotainment sustav ID. modela aktualizira karte automatski i u redovitim intervalima. Tijekom vožnje kroz nova područja novi se updateovi prepoznaju proaktivno te se instaliraju u pozadini. Sve što za to trebate je sklopljen ugovor za We Connect Start¹ kako biste bili spojeni s internetom.

1) Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect Start. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect Start s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila putem aplikacije We Connect ID. i korištenje usluga We Connect Start tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.
Korištenje mobilnih online usluga We Connect Start omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže.
Za korištenje besplatne aplikacije We Connect ID. potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.
Raspoloživost pojedinačnih usluga koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o zemljama. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici www.connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

Zatvori
Zatvoriti izbornik

Potpuno električni ID.4

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim