Misli unaprijed

Pre-Crash

Sportski karakter treba udobnost: opcijski sustav proaktivne zaštite putnika "Pre Crash" zaštitit će vas u okviru granica sustava u kritičnim situacijama kao što su predstojeći sudari. On može prepoznati situaciju s većim potencijalom za sudar. Nakon toga ID.4 GTX preventivno automatski zateže prednje pojaseve. Za svaki slučaj.

Drži vas na voznom traku i druge na dovoljnoj udaljenosti

Side Assist & Travel Assist

Uz opcijski dostupan "Travel Assist" 1 2 duža putovanja vašim vozilom ID.4 GTX postaju značajno opuštenija. Osobito na autoputu ili dobro uređenim brzim cestama, ovaj sustav može umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku i održavati brzinu te paziti na razmak od vozila ispred vašeg, naravno u okviru svojih granica. K tomu opcijski "Side Assist" 1 2 može u vanjskom zrcalu upozoriti na opasnu promjenu voznog traka (zajedno s potporom izlaska iz parkirnog mjesta u sklopu serijske opreme.)   

1) U okviru granica sustava.
2) Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Potpuno električni 
ID.4 GTX s pogonom na sve kotače

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.