Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

ID.4 GTX

Potpuno električni ID.4 GTX s pogonom na sve kotače s dva motora

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

 2. 2.

  ID.4 GTX: potrošnja struje u kWh/100 km: kombinirana 17,2-15,8; emisije CO2 u g/km: kombinirane 0; klasa učinkovitosti: A+++. Gehe zurück

 3. 3.

  Ovdje prikazana i opisana vozila i dodatna oprema mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog njemačkog programa isporuke. Pogledajte i naš konfigurator kako biste dobili pregled trenutačno raspoloživih modela i opreme. Gehe zurück

Potpuno električni ID.4 GTX s pogonom na sve kotače s dva motora

ID.4 GTX

Potpuno električni ID.4 GTX s pogonom na sve kotače s dva motora

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Gehe zurück

 2. 2.

  ID.4 GTX: potrošnja struje u kWh/100 km: kombinirana 17,2-15,8; emisije CO2 u g/km: kombinirane 0; klasa učinkovitosti: A+++. Gehe zurück

 3. 3.

  Ovdje prikazana i opisana vozila i dodatna oprema mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog njemačkog programa isporuke. Pogledajte i naš konfigurator kako biste dobili pregled trenutačno raspoloživih modela i opreme. Gehe zurück

Potpuno električni užitak u vožnji

ID.4 GTX spaja najbolje iz dvaju svjetova: on objedinjuje snagu SUV vozila s održivim doživljajem vožnje ID. modela. Doživite električne performanse koje oduševljavaju.

 

4MOTION pogon na sve kotače s dva motora

GTX – tri slova koja su dio tradicije uz GTI i GTD: tipični nazivi Volkswagen modela za sve koji vole putovati u sportskom duhu. U GTX modelu za to su zaslužna dva inovativna elektromotora.

Više o pogonu

Performanse

Dva motora modela ID.4 GTX omogućit će vam ubrzanje od 0 do 100 km/h u oko 6,3 sekundi.

Više o performansama

Inteligentno punjenje

Svoj ID. možete gotovo svugdje napuniti energijom: kod kuće na ID. Chargeru, kućnom wallboxu, i na putu uz uslugu We Charge na agregatu za brzo punjenje ili na jednom od tisuće javnih mjesta za punjenje u Njemačkoj.

Više o punjenju

Vanjski i unutrašnji dizajn

Vanjski dizajn

Izrazito sportski karakter

ID.4 GTX pokazuje koliko impresivna može biti električna mobilnost: s futurističkim 20" naplatcima od lakog metala u ekskluzivnom GTX dizajnu, crnim krovom tipičnim za ID.4, uzdužnim krovnim nosačima i crnom rešetkom otvora za prozračivanje visokog sjaja. Letvica okvira krova i dekor C stupa izvedeni su u crnoj boji. Još jedna istaknuta značajka: elegantna svjetlosna traka između glavnih svjetala i Volkswagen logotipa. Natpis "GTX" sprijeda na blatobranu i na stražnjem dijelu s kopčom difuzora u Galvano sivoj metalik boji karakterizira ovaj ID.4 kao atletu. I sve to dolazi u sklopu serijske opreme.

Dizajn boja

Postavlja snažne akcente

ID.4 GTX pruža vam brojne mogućnosti da zablistate izvana - primjerice svojom željenom bojom. Tako u opcijski dostupnoj izvedbi "Kings Red" model ID.4 GTX djeluje iznimno sportski i nastavlja markantan unutrašnji dizajn s crvenim ukrasnim šavovima. Posebnost je u tome što se boja po vašem izboru spaja s kontrastnim krovom u crnoj boji i crnim uzdužnim krovnim nosačima te - ekskluzivno za ID.4 GTX - C stupom i letvicom okvira krova u crnoj boji - za odličan kontrast. 

Dizajn svjetala

Svjetlost je novi krom

ID.4 GTX oduševljava vlastitom signaturom svjetala. Vizualnu značajku predstavlja elegantna svjetlosna traka između atraktivnih matrix LED glavnih svjetala i Volkswagen logotipa. Matrix LED glavna svjetla pozdravit će vas čim otključate svoj ID.4 GTX ili mu se približite. I lakirani prednji branici visokog sjaja u ekskluzivnom GTX dizajnu raspolažu vlastitom signaturom svjetala u zračnim zavjesama. Osvijetljene ručice vrata i serijska 3D LED stražnja svjetla s dinamičnim žmigavcima i animacijama po izboru prikazuju sportski dizajn u novom svjetlu. Unutrašnje serijski osvijetljene ručice vrata zaokružuju dizajn svjetala.

Veće opterećenje prikolice 

Za sve koji nešto žele transportirati

Vaš hobi ili posao iziskuju opsežnu opremu? Nikakav problem jer ID.4 GTX po želji dolazi s električno sklopivim mehanizmom za vuču. Zahvaljujući 4MOTION pogonu na sve kotače s dva motora on je konstruiran za terete do 1400 kg¹⁰. Ako mehanizam za vuču ne trebate, možete ga ponovno sklopiti ispod branika.

Keyless Access

Komforni ulazak u novi svijet

Zahvaljujući opcijski dostupnom sustavu "Keyless Access" ID.4 GTX prepoznat će vaš ključ vozila u džepu te će se otvoriti čim ruku približite ručici vrata¹¹. A zahvaljujući opcijski dostupnom sustavu "Easy Open & Close" dovoljan je mali pokret nogom ispod stražnjeg dijela vozila da se električni stražnji poklopac otvori ili zatvori. Potpuno je jasno: s inovativnim tehnologijama mnoge stvari postaju jednostavnije.

Panoramski stakleni krov

Nebeski pogled

Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cijele širine vozila, opcijski panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još ljepši je otvoren pogled u nebo. K tomu će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature. Od jakog Sunčevog zračenja zaštitit će vas roleta za zaštitu od sunca kojom primjerice vrlo udobno možete upravljati putem rukovanja govornim naredbama. Izgovorite "Bok ID., pokaži mi zvijezde" i roleta će se otvoriti.

Unutrašnjost

Prezentacija boja s ekskluzivnim kodom

ID.4 GTX kombinira osjećaj prostranosti s brojnim sportskim detaljima. Crveni ukrasni šavovi GTX presvlaka sjedala od tkanine prisutni su i na instrumentnoj ploči i na prednjim vratima. Prednja letvica u pragovima i kopča kola upravljača s natpisom GTX vizualno pokazuju vaš ulazak u novu, sportsku generaciju električne mobilnosti. Vidljive performanse koje znače samo jedno: krenite! 

Ambijentalno osvjetljenje

Svjetlo za gotovo svako raspoloženje

Osigurajte svom ID. modelu veću osobnost. Pritom odaberite jednu od 30 serijskih boja i podarite sjaj unutrašnjosti vozila. Između ostaloga instrumentnoj ploči, pretincu za mobilni telefon i vratima. Bilo osvjetljenje hladnijih boja ili osvjetljenje toplijih boja - imate potpunu slobodu izbora.

AR Head-up zaslon

Navigacija koja predvodi

U modelu ID.4 GTX zadržat ćete pregled nad onim što je važno. Opcijski dostupan Augmented Reality Head-up zaslon projicira važne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući Augmented Reality tehnologiji navigaciju ćete vidjeti upravo na onom dijelu kolnika kojim se vozite ili trebate skrenuti. Tako ćete opušteniji stići do odredišta bez odvraćanja pogleda s ceste.

Navigacija uključujući update karte

Savršeno umrežen

Vaš ID.4 GTX može puno: navigacijski sustav s funkcijom samoučenja pamti često navođena odredišta i pripadajuće preferirane rute. Sustav će vas obavijestiti o prometnim smetnjama te vam predložiti alternative - uz automatski update karte. K tomu možete praktično povezati radiouređaj sa svojim mobilnim telefonom preko opcijskog sučelja za telefon. Tako možete udobno telefonirati putem handsfree sustava ili možete slušati glazbu. Punjenje smartphonea također je izuzetno jednostavno: bežično u dodatnom spremniku za odlaganje.

Potpuno električni ID. – zatražite sada probnu vožnju

Željeli biste doživjeti ID. uživo?

Predložite nam svoj željeni termin za probnu vožnju. Trgovac u vašoj blizini spojit će vas s vašim Volkswagenom.

Zatražite sada probnu vožnju ID. modela

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE – naši sustavi potpora

ID.4 GTX serijski dolazi s potporom kočenja u nuždi "Front Assist". Također, dio opreme je i upozorenje na opasnosti Car2X. ID.4 se po želji može opremiti drugim sustavima potpora, primjerice sustavom "Travel Assist".

Potpora za govorne naredbe

Recite svom modelu ID.4 GTX „Bok“

Nemojte si dopustiti da vam gumbi i prekidači odvraćaju pozornost tijekom vožnje. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice radiouređajem, opcijskim navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Bok ID." - i sustav će vas razumjeti.

Povezivost

Više od bitova i bajtova

Digitalne usluge We Connect čine vaš ID. umreženim automobilom jer će on putem fiksno integrirane SIM kartice po želji biti online. Prometne informacije približno u stvarnom vremenu i stanice za punjenje sa statusom zauzetosti i radnim vremenom raspoložive su s uslugom We Connect Plus. Ostale digitalne proizvode za svoj ID. možete skinuti, instalirati i aktualizirati putem In-Car-Shopa.

A s aplikacijom We Connect ID. App za vaš smartphone imate pregled važnih podataka o svom ID. modelu i tijekom putovanja: provjerite primjerice preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni. Pokrećite i zaustavljajte postupke punjenja udobno na daljinu te namještajte klima-uređaj prema svojim individualnim željama.

Više o povezivosti

App-Connect

Infotainment i entertainment za svaki trenutak

Želite komforno upravljati svojim aplikacijama na smartphone uređaju iz vozila? To je vrlo jednostavno zahvaljujući usluzi App Connect. Ona vam omogućava da odabranim aplikacijama i sadržajima rukujete izravno iz svog Volkswagena. Oni se prenose na zaslon infotainment sustava, pa njima možete udobno i pregledno rukovati u svom vidnom polju. Tako ćete vrlo jednostavno pristupiti npr. glazbi, porukama, kartama ili audio knjigama. Volkswagen nudi čak tri sučelja za povezivanje smartphone uređaja s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay, Android Auto tvrtke Google i MirrorLink. Apple CarPlay i Android Auto tvrtke Google možete također koristiti bežično.

Više o usluzi App-Connect

Sustav proaktivne zaštite putnika

Sportski stil zahtijeva udobnost

Za sportski karakter potreban je komfor: opcijski sustav proaktivne zaštite putnika može prepoznati opasne situacije s potencijalom za sudar te ovisno o situaciji automatski poduzeti preventivne mjere.

 • Prozori i pomični krov zatvaraju se skoro do kraja kako bi se optimiziralo djelovanje zračnih jastuka.
 • Prednji sigurnosni pojasevi brzo se zatežu kako bi fiksirali vozača i suvozača.
 • Aktiviraju se upozoravajući žmigavci.
Progresivni upravljač i sportski vozni postroj

Prilagođen užitku u vožnji

ID.4 GTX sinonim je za pravi sportski duh. Kako biste to i osjetili, on je opremljen sportskim voznim postrojem s krutom usklađenošću opruga, amortizera i stabilizatora. Osim toga, optimizirano ponašanje progresivnog upravljača povećava dinamiku vožnje. To omogućava izrazito direktan osjećaj u vožnji i još veći užitak upravo u sportskom načinu vožnje ili na zavojitim dionicama.

MEB – modularna električna platforma

Impresivna prostranost

Bilo gradski automobil, SUV model ili prostrano vozilo s 5 sjedala: modularna električna platforma (MEB) baza je brojnih modela - pa tako i za ID.4 GTX. Inovativna platforma vozila specijalno je konstruirana za električne automobile te optimalno iskorištava mogućnosti ove tehnologije. Tako se primjerice mogao realizirati izrazito dug međuosovinski razmak s kratkim prevjesima. Stoga će vas ID.4 GTX oduševiti svojom prostranošću koju biste inače očekivali u većim vozilima.

Spremni za električnu mobilnost?

 

Na ovoj stranici pronaći ćete korisne informacije na temu održavanja i inspekcijskog servisa za vaš ID.4 GTX. Saznajte ovdje kada npr. morate na servis ili pročitajte više o opsezima inspekcijskog servisa. Poznajete li već naše +gume? To su optimizirane gume sa smanjenim trošenjem koje su izrazito energetski učinkovite za električne automobile. U vašem modelu ID.4 GTX one su već tvornički ugrađene kao serijska oprema! Ovdje ćete pronaći sve prednosti i dodatne informacije.

Na aplikaciju EV Check App u trgovini App-Store

Na aplikaciju EV Check App u trgovini Play-Store

Aplikacije i dodatna oprema

Aplikacija We Connect ID. App

Već vozite ID.? Onda je aplikacija We Connect ID. App vaš digitalni suputnik. S besplatnom aplikacijom možete vidjeti aktualan doseg vašeg modela ID.4 GTX, pokretati i zaustavljati postupke punjenja te putem usluge We Charge pronaći slobodne stanice za punjenje u blizini. Također možete unaprijed namjestiti svoju individualnu željenu temperaturu te koristiti druge funkcije izvan vozila. 

Na aplikaciju We Connect ID. App u trgovini App-Store
Na aplikaciju We Connect ID. App u trgovini Play-Store

Punjenje na putu uz We Charge

Učitavanje je jednostavno

Od sada ne morate toliko brinuti o mnogim stvarima. Uz We Charge imate pristup jednoj od najvećih i najbrže rastućih mreža za punjenje u cijeloj Europi, uključujući cijelu mrežu brzog punjenja IONITY. Za ovo, ID. Vozači mogu birati između atraktivnih tarifa za povremene ili česte vozače i iskoristiti ekskluzivne cjenovne prednosti. Tarife za punjenje i besplatna kartica za punjenje mogu se kupiti pomoću We Connect ID-a. Aplikacija se može naručiti.

Saznajte više o We Charge ovdje

Dodatna oprema

Dodatna oprema za vaš ID

Od transporta do stila života - pokazat ćemo vam izbor raspoloživih proizvoda koje možete konfigurirati izravno u svom modelu. Izvucite još više iz svog modela ID.4 GTX.

Više informacija o dodatnoj opremi

Way to Zero

Sve na nulu

Pred nama je najveći izazov u povijesti našeg poduzeća. Možda i najveći u povijesti mobilnosti: preuzimamo odgovornost za naš udio u globalnim emisijama CO₂. 

Više o inicijativi Way to Zero

 

 

Novi ID. Buzz – dizajn novog doba

On je životni stil koji je poprimio oblik: ID. Buzz, naš novi minibus za električno doba. Inspiriran legendarnim Bullijem, nanovo osmišljen, potpuno električni, potpuno umrežen. Njegov neusporediv šarm, moderna inteligentna tehnologija i potpuno nov osjećaj prostora pretvaraju ID. Buzz u inspiraciju i simpatičnog suputnika za gotovo sve pustolovine. Kako biste i vi ispisali djelić povijesti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim