Radio

Ljepši zvuk

Radiouređaj koji svaku vožnju čini još živahnijom - glazbom ili zanimljivim informacijama.

  • 25,4 cm (10")
  • 2 USB sučelja, tip C
  • Sučelje za telefon preko bluetootha
  • Sustav prepoznavanja prometnih znakova
  • DAB+
  • Prednji (serijski) i stražnji (opcijski) zvučnici
  • Priprema za navigacijski sustav s paketom "Streaming & Internet"

Prediktivna navigacija

Radiouređaj se pretvara u navigaciju

Proširenje navigacije za vaš radiouređaj: navigacijski sustav s funkcijom samoučenja pamti često navođena odredišta i pripadajuće preferirane rute. Sustav u pozadini nadzire rute i bez ponovnog unošenja odredišta, informira o prometnim smetnjama te vam predlaže alternativne rute.

Sound sustav beats

Želite bas?

Marka slušalica Beats by Dr. Dre poznata je u cijelom svijetu. Od tog istog stručnjaka za zvuk potječe opcijski dostupan sustav u vašem modelu ID.3. Šest međusobno usklađenih zvučnika pobrinut će se za savršen zvuk na svakom mjestu za sjedenje, a dodatni će subwoofer bez ikakvih obilaznih putova slati svoje izrazito niske basove izravno u vaše tijelo. Sve se zvučne kutije opskrbljuju 8-kanalnim pojačalom snage 300 W. 

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim