Punjenje

Energija za kod kuće i za put

 

Nudimo vam ono što vam je potrebno za komforno i održivo upravljanje punjenjem: od prirodne struje Volkswagen Naturstrom® pa sve do naše usluge punjenja We Charge s tarifama društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), s kojom možete koristiti javna mjesta za punjenje u cijeloj Europi dok ste na putu i jednostavno upravljati postupcima punjenja svog ID. Charger wallboxa putem aplikacije. Tako je za dolazak na sljedeću stanicu za punjenje dovoljan tek jedan dodir prstom.

Punjenje i izračun dosega

Punjenje električne energije za vaš električni automobil gotovo je jednostavno kao punjenje smartphonea. Ovdje ćete saznati sve što trebate znati o punjenju: na primjer gdje i kako napuniti svoj električni automobil, koji je najjednostavniji način plaćanja i koliko kilometara možete prijeći s jednim punjenjem. Naš sustav za planiranje rute na električni pogon također će vam pomoći u planiranju vaših ruta.

Više o punjenju i dosegu

Punjenje gotovo bilo gdje uz We Charge

Uz uslugu We Charge sada ćete još opuštenije napuniti svoj električni automobil: kod kuće preko umreženog wallboxa te na putu na stotinama tisuća javnih mjesta za punjenje diljem Europe, koje možete lako pronaći u aplikaciji We Connect ID. App[@DIS_1397]. Tarife punjenja društva Volkswagen Group Charging GmbH (Elli)[@DIS_748] prilagođene su vašim individualnim potrebama. Ovdje ćete saznati kako vam točno usluga punjenja olakšava upravljanje punjenjem. 

Saznajte više o usluzi We Charge

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Potpuno električni ID.3

Potpuno električni ID.3

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim