Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Potpuno električni ID.3

Potpuno električni ID.3

Dobro došli u budućnost

S modelom ID.3 započelo je novo, dinamično doba u svijetu električne mobilnosti. Elektrizirajuće performanse susreću se s revolucionarnim dizajnom i dosegom za svakodnevnu upotrebu. I to za one koji traže promjene. Budućnost je spremna. Uđite.

Baterija i doseg

Dosezi za svakodnevnu upotrebu, brzo vrijeme punjenja i većina reciklabilnih komponenti - s različitim varijantama baterije modela ID.3 suvereno ćete ući u svijet električne mobilnosti.

Više o bateriji i dosegu

Inteligentno punjenje

Svoj ID. možete gotovo svugdje napuniti energijom: kod kuće na ID. Chargeru, kućnom wallboxu, i na putu uz uslugu We Charge na agregatu za brzo punjenje ili na jednom od tisuće javnih mjesta za punjenje u Njemačkoj. 

Više o punjenju

Ponude i promocije

Volkswagen paketi Lease&Care: kao stvoreni za vaš ID.

Želite li iskoristiti sve prednosti električne mobilnosti na opušten način?

Onda su individualni paketi Lease&Care kao stvoreni za vas. Posebnost je u tome što uz leasing vozila dolaze i praktične usluge. I to po atraktivnim cijenama. 

Više o paketima Lease&Care

Servis za vaš ID.

Na ovoj stranici pronaći ćete korisne informacije na temu održavanja i inspekcijskog servisa za vaš ID. Saznajte ovdje kada npr. morate na servis ili pročitajte više o opsezima inspekcijskog servisa.

Poznajete li već naše +gume? To su optimizirane gume sa smanjenim trošenjem koje su izrazito energetski učinkovite za električne automobile. U vašem ID. modelu one su već tvornički ugrađene kao serijska oprema! Ovdje ćete pronaći sve prednosti i dodatne informacije.

Više o servisu električnih automobila

Eksterijer i interijer

Vanjski dizajn

Manje automobila. Više ID-ja.

Oni karakteriziraju futuristički izgled modela ID.3: opcijska prednja matrix LED glavna svjetla i dodatna linija svjetala koja se s obje strane proteže do Volkswagen logotipa. Koliko mu je početak prednjeg dijela futuristički, toliko mu je završetak stražnjeg dijela savršenog oblika.

Panoramski stakleni krov

Nebeski pogled

Sa svojom velikom staklenom površinom, koja se proteže gotovo preko cijele širine vozila, opcijski panoramski stakleni krov pravi je magnet za oči. Još ljepši je otvoren pogled u nebo. K tomu će se zatamnjeno staklo pobrinuti za ugodne temperature. Roleta za zaštitu od sunca zaštitit će vas od previše Sunčevog zračenja, a njom ćete k tomu vrlo udobno moći upravljati putem rukovanja govornim naredbama. Izgovorite na primjer: "Bok ID., pokaži mi zvijezde!" - i roleta će se otvoriti.

Pozdrav

Vaš ID. pozdravlja vas – svjetlom.

ID. vas može prepoznati. Nakon što mu se približite sa svojim ključem vozila u kombinaciji s opcijskim sustavom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Access", automobil će vas pozdraviti svijetljenjem opcijski dostupnih IQ.LIGHT - matrix LED glavnih svjetala. Kako biste pronašli put do svog vozila i do kućnih vrata, "Leaving home" i "Coming home" funkcija osvijetlit će vam put projekcijom svjetla.

Unutrašnjost

Potpuno novorazvijeni dizajn besprijekorno se nastavlja u unutrašnjosti. Futuristički, udoban i istovremeno pregledan. Tomu pridonose atraktivna sjedala, mnoštvo slobodnog prostora za noge, nepostojanje središnjeg tunela, centralni dodirni zaslon veličine do 30,5 cm (12") te višenamjensko kolo upravljača s rukovanjem na dodir i feedbackom u obliku vibracija.

Augmented Reality Head-up zaslon

Navigacija koja predvodi

U svom ID. modelu zadržat ćete pregled nad onim što je važno. Opcijski dostupan Augmented Reality Head-up zaslon projicira važne informacije izravno u vidno polje vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući Augmented Reality tehnologiji navigaciju ćete vidjeti upravo na onom dijelu kolnika kojim se vozite ili trebate skrenuti. Tako ćete opušteniji stići do odredišta bez odvraćanja pogleda s ceste.

Infotainment

Pametno do odredišta

Koristite se na putovanju onime što se kod kuće već odavno podrazumijeva: internetom za slušanje glazbe, informiranje, telefoniranje itd. 

S opsežnim navigacijskim sustavom "Discover Max" imat ćete pristup mobilnim online uslugama We Connect14 te ćete moći uživati u jasnom digitalnom radioprijmu DAB+. U integriranom pretincu sučelja za telefon "Comfort" vaš je smartphone na sigurnom i može se induktivno puniti. Handsfree sustavom možete primjerice udobno rukovati putem dodirnog zaslona. 

Potpuno električni ID. – zatražite sada probnu vožnju

Željeli biste doživjeti ID. uživo?

Predložite nam svoj željeni termin za probnu vožnju. Trgovac u vašoj blizini spojit će vas s vašim Volkswagenom.

IQ.DRIVE i tehnologija

IQ.DRIVE - Naši sustavi potpora

Vaš ID. serijski dolazi s potporom kočenja u nuždi "Front Assist" i automatskom regulacijom razmaka ACC "stop & go". Također, dio opreme je i upozorenje na opasnosti s Car2X tehnologijom. Vaš ID. može se po želji opremiti drugim sustavima potpora, primjerice sustavom "Travel Assist".

Potpora za govorne naredbe

Recite svom ID. modelu „Bok!“

Nemojte si dopustiti da vam gumbi i prekidači odvraćaju pozornost tijekom vožnje. Zadržite pogled na cesti i uz pomoć intuitivnog rukovanja govornim naredbama jednostavno upravljajte primjerice radiouređajem, navigacijskim sustavom ili svojim telefonom. Jednostavno recite "Bok ID.!" - i sustav će vas razumjeti.

Povezivost

Više od bitova i bajtova

Digitalne usluge We Connect čine vaš ID. umreženim automobilom jer će on putem fiksno integrirane SIM kartice po želji biti online. Prometne informacije približno u stvarnom vremenu i stanice za punjenje sa statusom zauzetosti i radnim vremenom raspoložive su s uslugom We Connect Plus[@DIS_1388]. Ostale digitalne proizvode za svoj ID. možete skinuti, instalirati i aktualizirati putem In-Car-Shopa.

A s aplikacijom We Connect ID. App za vaš smartphone imate pregled važnih podataka o svom ID. modelu i tijekom putovanja: provjerite primjerice preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni. Pokrećite i zaustavljajte postupke punjenja udobno na daljinu te namještajte klima-uređaj prema svojim individualnim željama.

Više o povezivosti 

App-Connect

Infotainment i entertainment za svaki trenutak

Želite komforno upravljati svojim aplikacijama na smartphone uređaju iz vozila? To je vrlo jednostavno zahvaljujući usluzi App‑Connect. Ona vam omogućava da odabranim aplikacijama i sadržajima rukujete izravno iz svog Volkswagena.

Oni se prenose na zaslon infotainment sustava, pa njima možete udobno i pregledno rukovati u svom vidnom polju. Tako ćete vrlo jednostavno pristupiti npr. glazbi, porukama, kartama ili audio knjigama. Volkswagen nudi čak tri sučelja za povezivanje smartphone uređaja s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay, Android Auto tvrtke Google i MirrorLink. Apple CarPlay i Android Auto tvrtke Google možete također koristiti bežično.

Više o usluzi App-Connect

Novi ID.3 već vas nestrpljivo čeka.
Evo prvih dojmova.

Opremljen za svakodnevicu 

 

Na raspolaganju vam stoji pet različitih varijanti opreme. Jednostavno odaberite odgovarajući model našeg kompaktnog električnog automobila za svoju svakodnevicu:

 - ID.3 Life, osnovna oprema za početnike u svijetu električnih automobila

- ID.3 Business, komforna oprema s brojnim praktičnim pomagačima

- ID.3 Style, dizajnerska oprema za stilski nastup

- ID.3 Max, premium oprema za visoke zahtjeve

- ID.3 Tour, oprema za duge dionice namijenjena vozačima koji prelaze puno kilometara

Na usporednu tabelu

Spremni za električnu mobilnost?

Aplikacija EV Check App

S našom Volkswagen aplikacijom EV Check App možete analizirati svoj stil vožnje i saznati jeste li spremni za električnu mobilnost - i koje vam Volkswagen električno vozilo najbolje pristaje.

Vaš osobni profil pokazuje vam kako bi primjerice bilo voziti ID., koliki bi vam bio doseg, koja je cijena punjenja, gdje se nalazi najbliža stanica za punjenje i koliko traje punjenje.

Na aplikaciju EV Check App u App-Storeu

Na aplikaciju EV Check App u Play Storeu 

Aplikacija We Connect ID. App

Vaš digitalni suputnik

Već vozite ID.? Onda je aplikacija We Connect ID. App vaš digitalni suputnik. S besplatnom aplikacijom možete vidjeti aktualan doseg vašeg ID. modela, pokretati i zaustavljati postupke punjenja, unaprijed namjestiti svoju individualnu željenu temperaturu i još mnogo toga. 

Na aplikaciju We Connect ID. App u App-Storeu

Na aplikaciju We Connect ID. App u Play Storeu

Dodatna oprema

Dodatna oprema za vaš ID.

Od transporta do stila života - pokazat ćemo vam izbor raspoloživih proizvoda koje možete konfigurirati izravno u svom modelu. Izvucite još više iz svog ID. modela.

Na dodatnu opremu

Novi ID. Buzz – dizajn novog doba

On je životni stil koji je poprimio oblik: ID. Buzz, naš novi minibus za električno doba. Inspiriran legendarnim Bullijem, nanovo osmišljen, potpuno električni, potpuno umrežen. Njegov neusporediv šarm, moderna inteligentna tehnologija i potpuno nov osjećaj prostora pretvaraju ID. Buzz u inspiraciju i simpatičnog suputnika za gotovo sve pustolovine. Kako biste i vi ispisali djelić povijesti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim