Zatvoriti izbornik

ID.3 1ST

Ekskluzivna posebna edicija modela ID.3 1ST

 

Ekskluzivna posebna edicija modela ID.3 1ST

Cijena od (uključujući PDV)
297.078,-
Snaga motora (kW)
70
kW
Snaga motora (PS)
95
KS
Potrošnja
14,5
kWh/100km

Nova era električne mobilnosti

Modelom ID.3 1ST započinje nova, dinamična era električne mobilnosti. Električne performanse spajaju se s revolucionarnim dizajnom, dosezima prikladnim za svakodnevicu i mobilnošću koja je neutralna u pogledu emisije CO₂¹. I to za ljude koji su u potrazi za promjenama. Budućnost je spremna. 

Ekskluzivniji, brži, neutralan u pogledu emisije CO₂: ID.3 1ST

Ekskluzivan dizajn

Prvi – na prvi pogled: ekskluzivna posebna serija modela ID.3 1ST

Ekskluzivni detalji modela ID.3 1ST svakome već na prvi pogled pokazuju tko je prvi: počevši od amblema 1ST i markantnog dizajna stražnjih stupova preko kopče kola upravljača 1ST i papučica s dizajnom Play & Pause pa sve do posebnog pozdrava na zaslonu dobrodošlice.

Ubrzanje

Električna dinamika

Ekskluzivna posebna edicija modela ID.3 1ST ubrzava iz stanja mirovanja za svega 7,3 sekunde od 0 do 100 km/h.² Bez mijenjanja stupnjeva prijenosa, bez usporavanja. No zato s čistim okretnim momentima. I to od samog početka. Tako ćete voziti čak dvije sekunde brže nego s ionako već sportski usmjerenom serijskom verzijom.

Kotači

Od 18" do 20": kotači od lakog metala modela ID.3 1ST ističu se svojim aerodinamičnim dizajnom. 

Godina dana besplatne struje

Godinu dana besplatnog punjenja strujom³

Vaše oduševljenje ekskluzivnom posebnom edicijom modela ID.3 1ST - a time i električnom mobilnošću budućnosti - zaslužuje nagradu. Stoga možete godinu dana i do najviše 2000 kWh⁵ besplatno puniti svoje vozilo strujom na We Charge povezanim javnim punionicama. Kupci modela ID.3 1ST također će primiti karticu za punjenje We Charge u ekskluzivnom dizajnu 1ST Edition. 

Ovdje ćete pronaći uvjete za besplatan saldo na računu za punjenje

Povezivost

Potpuna umreženost s vašim vozilom ID.3 1ST

Digitalne usluge "We Connect Start"¹¹ čine novi ID.3 umreženim automobilom jer će vaše vozilo po želji biti online putem fiksno integrirane SIM kartice. Tako su dostupne prometne informacije u stvarnom vremenu te stanice za punjenje sa statusom zauzetosti, cijenama i radnim vremenom. Uz odgovarajuću aplikaciju We Connect ID. zadržat ćete pregled nad svojim vozilom, a vaš će smartphone postati daljinski upravljač. Pomoću aplikacije možete vidjeti preostali doseg svojeg vozila, namjestiti klima-uređaj te pokrenuti i zaustaviti postupak punjenja. "We Connect Start" možete besplatno upotrebljavati tri godine u vozilu ID.3. Tako ćete ostati povezani sa svojim vozilom - bez obzira na to vozite li cestom ili se opuštate kod kuće.

Jednostavno punjenje

Vaš ID.3 1ST Edition puni se brzo na tri jednostavna načina:

- Putem kućne šuko utičnice
- Putem wallbox punjača
- Putem javnih punionica

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim