Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

ID.3 1ST

Ekskluzivna posebna edicija modela ID.3 1ST

 

Ekskluzivna posebna edicija modela ID.3 1ST

Nova era električne mobilnosti

Modelom ID.3 1ST započinje nova, dinamična era električne mobilnosti. Električne performanse spajaju se s revolucionarnim dizajnom, dosezima prikladnim za svakodnevicu i mobilnošću koja je neutralna u pogledu emisije CO₂¹. I to za ljude koji su u potrazi za promjenama. Budućnost je spremna. 

Ekskluzivniji, brži, neutralan u pogledu emisije CO₂: ID.3 1ST

Ekskluzivan dizajn

Prvi – na prvi pogled: ekskluzivna posebna serija modela ID.3 1ST

Ekskluzivni detalji modela ID.3 1ST svakome već na prvi pogled pokazuju tko je prvi: počevši od amblema 1ST i markantnog dizajna stražnjih stupova preko kopče kola upravljača 1ST i papučica s dizajnom Play & Pause pa sve do posebnog pozdrava na zaslonu dobrodošlice.

Ubrzanje

Električna dinamika

Ekskluzivna posebna edicija modela ID.3 1ST ubrzava iz stanja mirovanja za svega 7,3 sekunde od 0 do 100 km/h.² Bez mijenjanja stupnjeva prijenosa, bez usporavanja. No zato s čistim okretnim momentima. I to od samog početka. Tako ćete voziti čak dvije sekunde brže nego s ionako već sportski usmjerenom serijskom verzijom.

Kotači

Od 18" do 20": kotači od lakog metala modela ID.3 1ST ističu se svojim aerodinamičnim dizajnom. 

Godina dana besplatne struje

Godinu dana besplatnog punjenja strujom³

Vaše oduševljenje ekskluzivnom posebnom edicijom modela ID.3 1ST - a time i električnom mobilnošću budućnosti - zaslužuje nagradu. Stoga možete godinu dana i do najviše 2000 kWh⁵ besplatno puniti svoje vozilo strujom na We Charge povezanim javnim punionicama. Kupci modela ID.3 1ST također će primiti karticu za punjenje We Charge u ekskluzivnom dizajnu 1ST Edition. 

Ovdje ćete pronaći uvjete za besplatan saldo na računu za punjenje

Povezivost

Potpuna umreženost s vašim vozilom ID.3 1ST

Digitalne usluge "We Connect Start"¹¹ čine novi ID.3 umreženim automobilom jer će vaše vozilo po želji biti online putem fiksno integrirane SIM kartice. Tako su dostupne prometne informacije u stvarnom vremenu te stanice za punjenje sa statusom zauzetosti, cijenama i radnim vremenom. Uz odgovarajuću aplikaciju We Connect ID. zadržat ćete pregled nad svojim vozilom, a vaš će smartphone postati daljinski upravljač. Pomoću aplikacije možete vidjeti preostali doseg svojeg vozila, namjestiti klima-uređaj te pokrenuti i zaustaviti postupak punjenja. "We Connect Start" možete besplatno upotrebljavati tri godine u vozilu ID.3. Tako ćete ostati povezani sa svojim vozilom - bez obzira na to vozite li cestom ili se opuštate kod kuće.

Jednostavno punjenje

Vaš ID.3 1ST Edition puni se brzo na tri jednostavna načina:

- Putem kućne šuko utičnice
- Putem wallbox punjača
- Putem javnih punionica

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.