VW Golf: Dizajn svjetala

 

Serijska halogena glavna svjetla s LED svjetlima za dnevnu vožnju pobrinut će se za dobru vidljivost i u uvjetima loše osvijetljenosti. Zahvaljujući njihovoj također serijskoj regulaciji visine svjetlosnog snopa doći će do izjednačavanja širine svjetlosnog snopa kod raznih stupnjeva opterećenja.

S opcijskim će LED glavnim svjetlima dizajn novog Golfa posebno doći do izražaja. Ona štede energiju i rasterećuju vaše oči zahvaljujući njihovu svjetlosnom spektru koji je sličan dnevnom svjetlu. Glavna svjetla pomoći će vam zadržati pregled nad cestom i drugim sudionicima u prometu čak i u nepovoljnim okolnostima.

Opcijski dostupno integrirano svjetlo za vožnju zavojima doprinosi ranom prepoznavanju prepreka tijekom vožnje zavojima. Dobra vidljivost k tomu također podupire po želji dostupni sustav za čišćenje glavnih svjetala (s upozoravajućom žaruljicom za razinu tekućine za pranje). U karakteristike dizajna svjetala također se ubrajaju opcijska stražnja svjetla u 3D LED tehnologiji s dinamičnim žmigavcima: animirana svjetlosna traka koja pokazuje smjer skretanja.

Zatvori
Golf
Od Kn 135.810,-

Golf Svestran kao nijedan drugi.