Golf R: Radiouređaj & navigacijski sustav


Jeste li spremni za koncert iz snova? Na repertoaru su radiouređaj "Composition Media" i dva navigacijska sustava, dijelom kao sastavni dio serijske opreme, a dijelom kao opcijska oprema. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti i veličini zaslona te mogućnostima priključivanja.

U serijski raspoloživi radiouređaj "Composition Media" ubraja se osam zvučnika. On sadrži sve mogućnosti priključivanja prethodno navedenih modela te dodatno MP3 CD player i bluetooth vezu za mobilne telefone. Rukovanje njime k tomu je iznimno ugodno jer dodirni zaslon u boji raspolaže dijagonalom od 6,5". Sustav je k tomu opremljen korisnim senzorima približavanja: ako se prst približi polju za rukovanje na zaslonu, to se polje prikazuje povećano. Rukovanje na taj način postaje još jednostavnije i sigurnije.

Opcijski navigacijski sustav "Discover Media" također sadrži dodirni zaslon u boji veličine 6,5". Ostala oprema: osam zvučnika, FM radioprijam, CD jedinica koja reproducira glazbu i u MP3, AAC i WMA formatu, dva utora za SD kartice, AUX-IN i USB sučelja te priprema za mobilni telefon preko bluetootha.

Ako želite više: opcijski raspoloživi navigacijski sustav "Discover Pro" predstavlja infotainment sustav za one koji su posebno zahtjevni. On nudi ekran veličine 8", pregledan 3D prikaz karti i internu flash memoriju. Rukovanje govornim naredbama reagira na izgovaranje naziva mjesta i ulica te sukladno uputama izračunava rutu. K tomu se zahvaljujući sustavu povećava i razina udobnosti prilikom telefoniranja: zahvaljujući tehnologiji bluetooth telefoniranje bez upotrebe ruku postaje udobnije.

Zatvori

Golf R Sportski duh i top performanse