VW Golf GTI: Potpora kod parkiranja "Park Assist"

Opcijskoj potpori upravljanja pri parkiranju "Park Assist" dovoljno je svega 80 cm razmaka kod manevriranja kako bi vaš Golf GTI uvela u parkirno mjesto. A njega k tomu može prepoznati sasvim samostalno - u prolasku vozilom s najvećom brzinom od 40 km/h. Potpora se ne pruža samo kod ulaska u bočno parkirno mjesto unatrag već i kod ulaska prednjim dijelom vozila u okomita i bočna parkirna mjesta - primjerice u podzemnim garažama, u kojima često ima tek malo manevarskog prostora.

Vi rukujete spojkom te papučicama gasa i kočnice, a sustav potpore uvest će vas na idealni način u parkirno mjesto - te će vas također izvesti iz bočnih parkirnih mjesta. Potporu pri upravljanju možete u bilo kojem trenutku deaktivirati okretanjem kola upravljača, prebacivanjem stupnja prijenosa ili pritiskom na tipku sustava Park Assist.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Golf GTI Konjske snage od kojih se ježi koža.