VW Golf GTI: kotači

Izraz stava i magnet za poglede istovremeno: čim s kotačima od lakog metala Brooklyn skrenete iza ugla, privući ćete sve poglede na sebe. Markantni kotači od lakog metala na sportskim širokim gumama 225/45 R 17 naglašavaju dinamični GTI dojam i utjelovljuju snažnu osobnost. Oni na jedinstven način naglašavaju samouvjereni bočni dizajn Golfa GTI.

Po želji je dostupno i više sportskog duha: primjerice sa sjajno poliranim 18" kotačima od lakog metala Milton Keynes u crnoj boji. I ako vam ovo još nije dovoljno upadljivo, opcijski se mogu montirati i sjajno polirani 19" kotači od lakog metala Brescia u dizajnu s 5 krakova u obliku slova Y ili 19" kotači od lakog metala Santiago sa sjajnim križnim krakovima. Oba naplatka potječu iz ekskluzivne kovačnice Volkswagen R i djelovat će vrlo okretno unatoč svojoj impresivnoj veličini. Neovisno o tome za koju se varijantu odlučite, karakteristične kočione čeljusti lakirane u crvenoj boji s natpisom GTI isporučuju se u svakoj od njih.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Golf GTI Konjske snage od kojih se ježi koža.