VW Golf GTI: unutrašnjost

Startna pozicija za ambijent: već prilikom otvaranja vozačevih vrata oduševit će vas letvice u pragovima s crvenim osvjetljenjem. Čim sjednete na sportsko sjedalo namjestivo po visini, koje je opremljeno džepovima u leđnom naslonu i kariranim presvlakama od tkanine Clark, osjetit ćete čistu snagu u svojim rukama: u obliku kožnog višenamjenskog kola upravljača s ravnim dnom, s kopčom GTI i vrhom ručice mjenjača u tipičnom izgledu golf loptice.

Tijekom vožnje imat ćete dobar pogled na performanse svoga vozila na zaslonu Active Info Display. Ili ćete uživati u pogledu na instrumentnu ploču s elementima za rukovanje specifičnima za GTI i središnju konzolu sa sportskim dekorativnim umetcima. Sportski dojam zaokružuje se oblogama papučica od četkanoga plemenitog čelika, koje se odlikuju preciznim točkama otpora i koje se inače mogu vidjeti samo u motosportu.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Golf GTI Konjske snage od kojih se ježi koža.