VW Golf GTI: vanjski dizajn

Dizajn novog Golfa GTI nadahnut je, dakako, motosportom. Njegov prednji dio s još tanjim glavnim svjetlima, tipičnom saćastom strukturom rešetke hladnjaka i otvorima za zrak koji sjaje u crnoj boji karakteriziraju ga kao dostojnog nasljednika prvog GTI modela. Klasična crvena ukrasna letvica proteže se od rešetke hladnjaka s natpisom GTI preko upečatljivih glavnih svjetala i na taj način naglašava dinamični ukupni dojam vozila. Njega dodatno karakteriziraju branici specifični za GTI koji odišu snagom.

Sportski karakter bočnog pogleda na vozilo stvara se pogledom kako na proširene bočne pragove, koji ionako spušteni Golf GTI vizualno dodatno približavaju asfaltu, tako i na natpis GTI s logotipom na obama prednjim blatobranima.

Stražnji dio trajno oduševljava difuzorom sa zrnatom strukturom u mat crnoj boji te slijeva i zdesna pozicioniranim, kromiranim završetcima ispušne cijevi, kao i stražnjim spojlerom u boji karoserije. Posebice noću isticat će se tamnocrvena LED stražnja svjetla i LED osvjetljenje registarske pločice.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Golf GTI Konjske snage od kojih se ježi koža.