Tako ćete uz dobru zabavu zadržati pravac.

Radiouređaji

Jeste li spremni za koncert iz snova? Na repertoaru su dva radiouređaja i dva navigacijska sustava koji su redom opremljeni u prvorazrednoj kvaliteti.

Serijski radiouređaj "Composition Colour" ima dodirni zaslon u boji veličine 16,5 cm (6,5"), preko kojeg se također može reproducirati glazba u MP3 i WMA formatu. On očitava SD kartice, prima FM radiopostaje i raspolaže četvorim kvalitetnim zvučnicima.

U opcijski raspoloživi radiouređaj Composition Media ubraja se osam zvučnika. On sadrži sve funkcije i mogućnosti priključivanja prethodno spomenutog modela te USB sučelje i bluetooth vezu za mobilne telefone. K tomu je iznimno komforan za rukovanje zahvaljujući dodirnom zaslonu u boji veličine 20,3 cm (8").

Opcijski navigacijski sustav "Discover Media" također je opremljen dodirnim zaslonom u boji veličine 20,3 cm (8"). S veseljem očekujte i osam zvučnika, FM radioprijam, CD jedinicu koja glazbu reproducira i u MP3, AAC i WMA formatu, dva otvora za SD kartice, AUX-IN i USB sučelja te sučelje za mobilni telefon preko Bluetooth veze.

Ako želite više: opcijski navigacijski sustav "Discover Pro" nudi vam inovativno upravljanje gestama. Na taj ćete način jednim pokretom ruke primjerice mijenjati radiopostaje ili namještanja sustava svog automobila kao što je jačina svjetla unutrašnjeg osvjetljenja. Sustav je dodatno opremljen ekranom veličine 23,4 cm (9,2") na kojem je moguć pregledan 3D prikaz karti. On također raspolaže osmorim zvučnicima, FM radioprijmom, CD jedinicom koja može reproducirati glazbu i u MP3, AAC i WMA formatu, dvama utorima za SD kartice, AUX-IN i USB sučeljima te sučeljem za mobilni telefon preko bluetooth veze.

Svi navedeni uređaju k tomu su opremljeni Diversity antenom koja pridonosi dobrom prijmu čak i u otežanim uvjetima.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Pretvara snove o prostoru u stvarnost. Golf Variant.