Ovaj će vas dizajn usrećiti. Posebno ako ga sami prezentirate.

Eksterijer

Kod novog Golfa Variant za oko će vam s prednje strane vozila odmah zapeti LED svjetla za dnevnu vožnju i žmigavci integrirani u halogena glavna svjetla te branici izvedeni u boji vozila. Dodatni magnet za poglede predstavljaju rešetka hladnjaka i rešetka otvora za zrak, koje krasi klasična crna boja. 

Stražnji dio vozila također je impresivan: od poklopca prtljažnika s integriranim spojlerom i dvodijelne obloge branika s podijeljenim LED stražnjim svjetlima preko ugrađenih katadioptera sve do crnog difuzora sa zrnatom strukturom. Stilski se dizajn upotpunjuje markantnim uzdužnim krovnim nosačem. On vam nudi iznimnu stabilnost za glomazniji teret i u svim je varijantama opreme serijski izveden u crnoj boji. Po želji će zasjati eloksiran u srebrnoj boji od varijante opreme Comfortline naviše.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Pretvara snove o prostoru u stvarnost. Golf Variant.