VW Golf Variant: Potpora kod prometnog zastoja i Emergency Assist

Opcijska potpora kod prometnog zastoja koristi se dokazanim funkcijama kao što su automatska regulacija razmaka ACC i potpora zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" radi jamčenja ugodne vožnje u koloni tijekom prometnog zastoja. Na taj će način vaš Golf slijediti vozilo koje se nalazi ispred njega i samostalno će te u okviru ograničenja sustava upravljati gasom i kočnicom. Vozilo će se k tomu također zadržavati na voznom traku.

Opcijski sustav Emergency Assist uključuje se automatski kada se aktivnost vozača ne može utvrditi te ako njegova reakcija ne uslijedi ni nakon izdavanja upozorenja. Sustav zatim pokušava kočionim trzajima, upozoravajućim zvukovima te upozoravajućim žmiganjem i zanošenjem vozila unutar vlastitog voznog traka kako ponovno aktivirati vozača tako i upozoriti druge putnike u vozilu te ostale sudionike u prometu. Ako ni nakon toga ne dođe do preuzimanja kontrole nad vozilom, vozilo će se kontrolirano dovesti do stanja mirovanja. Na taj se način u okviru ograničenja sustava može spriječiti sudar.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Golf Variant
Od Kn 174.733,-

Golf Variant Pretvara snove o prostoru u stvarnost.