VW Golf Variant: Car-Net Guide & Inform

Paket usluga Car-Net Guide & Inform¹ po želji vam je dostupan u kombinaciji s infotainment sustavima Discover Media i Discover Pro. Na taj ćete se način moći koristiti aktualnim podacima s interneta i u stvarnom vremenu saznati gdje se primjerice stvara prometni zastoj ili u kojoj javnoj garaži postoje slobodna parkirna mjesta. S traženjem posebnog odredišta otkrit ćete između ostalog povoljna odredišta kao što su hoteli, restorani ili benzinske postaje.

S uslugom Guide & Inform Plus¹, kojom se u kombinaciji sa sustavom Discover Pro možete besplatno koristiti tri godine, dodatno će vam se olakšati orijentacija. Također ćete između ostalog imati pristup satelitskim prikazima i detaljnim Google Earth® snimkama te panoramskim slikama od 360° preko funkcije Google Street View®.

 

Još više informacija u vezi s Car-Net uslugama

1) Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net) potreban vam je mobilni uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. Car-Net usluge raspoložive su samo s postojećim ili posebno sklopljenim ugovorom s mobilnim operaterom između vas i vašeg pružatelja mobilnih usluga te samo unutar područja pokrivanja dotične mobilne mreže. Preuzimanjem podatkovnih paketa s interneta mogu, ovisno o vašoj postojećoj mobilnoj tarifi te posebice prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. troškovi roaminga). Na temelju količine podataka koja nastaje u okviru korištenja usluga Car-Net svakako se preporučuje ugovaranje opcije flatrate s vašim pružateljem mobilnih usluga! Za korištenje Car-Neta potrebno je sklopiti dodatni ugovor s poduzećem Volkswagen AG. Kupac nakon preuzimanja vozila ima 90 dana vremena registrirati vozilo na www.volkswagen.com/Car-Net.

Raspoloživost usluga Car-Net može, ovisno o zemlji, biti drugačija. Ove usluge stoje na raspolaganju za vrijeme dogovorenog trajanja ugovora te mogu podlijegati promjenama u sadržaju. Pobliže informacije o Car-Netu pronaći ćete na www.volkswagen.com/Car-Net i kod vašeg Volkswagen partnera; informacije o tarifnim uvjetima mobilne komunikacije pronaći ćete kod vašeg pružatelja mobilnih usluga.

Zatvori
Golf Variant
Od Kn 158.689,-

Golf Variant Pretvara snove o prostoru u stvarnost.