VW Golf Variant: Car-Net Guide & Inform

Paket usluga Car-Net Guide & Inform¹ po želji vam je dostupan u kombinaciji s infotainment sustavima Discover Media i Discover Pro. Na taj ćete se način moći koristiti aktualnim podacima s interneta i u stvarnom vremenu saznati gdje se primjerice stvara prometni zastoj ili u kojoj javnoj garaži postoje slobodna parkirna mjesta. S traženjem posebnog odredišta otkrit ćete između ostalog povoljna odredišta kao što su hoteli, restorani ili benzinske postaje.

S uslugom Guide & Inform Plus¹, kojom se u kombinaciji sa sustavom Discover Pro možete besplatno koristiti tri godine, dodatno će vam se olakšati orijentacija. Također ćete između ostalog imati pristup satelitskim prikazima i detaljnim Google Earth® snimkama te panoramskim slikama od 360° preko funkcije Google Street View®.

 

Još više informacija u vezi s Car-Net uslugama

1) Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net) potreban vam je mobilni uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. Car-Net usluge raspoložive su samo s postojećim ili posebno sklopljenim ugovorom s mobilnim operaterom između vas i vašeg pružatelja mobilnih usluga te samo unutar područja pokrivanja dotične mobilne mreže. Preuzimanjem podatkovnih paketa s interneta mogu, ovisno o vašoj postojećoj mobilnoj tarifi te posebice prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. troškovi roaminga). Na temelju količine podataka koja nastaje u okviru korištenja usluga Car-Net svakako se preporučuje ugovaranje opcije flatrate s vašim pružateljem mobilnih usluga! Za korištenje Car-Neta potrebno je sklopiti dodatni ugovor s poduzećem Volkswagen AG. Kupac nakon preuzimanja vozila ima 90 dana vremena registrirati vozilo na www.volkswagen.com/Car-Net.

Raspoloživost usluga Car-Net može, ovisno o zemlji, biti drugačija. Ove usluge stoje na raspolaganju za vrijeme dogovorenog trajanja ugovora te mogu podlijegati promjenama u sadržaju. Pobliže informacije o Car-Netu pronaći ćete na www.volkswagen.com/Car-Net i kod vašeg Volkswagen partnera; informacije o tarifnim uvjetima mobilne komunikacije pronaći ćete kod vašeg pružatelja mobilnih usluga.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Golf Variant
Od Kn 174.733,-

Golf Variant Pretvara snove o prostoru u stvarnost.