Golf Sportsvan Izvana kompaktan. Iznutra prostran.

Nevjerojatno praktičan.

Prvi dojam posebno je važan jer ga čovjek stvara već nakon nekoliko trenutaka. To je dobro za Golf Sportsvan. Jer on plijeni sve poglede svojim dinamičnim dizajnom, padajućom linijom krova i ukoso postavljenim stražnjim staklom. Ono što je lijepo kod takvog suputnika: on ne oduševljava samo svojim vanjskim vrijednostima već i u unutrašnjosti nudi puno toga.

Galerija fotografija

Otkrijte Golf Sportsvan iz svih perspektiva.

Otkrijte Golf Sportsvan iz svih perspektiva.

Infotainment

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si možete sami odabrati kopilota.

U vašem Volkswagenu vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam dva radiouređaja: s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju. Uživajte kada se pratnja u potpunosti prilagođava vama.

Rukovanje govornim naredbama

Vaš Infotainment sustav zna što želite.

S govornim naredbama možete osobito brzo i jednostavno rukovati brojnim funkcijama infotainment sustava. Opcijski raspoloživim uređajima "Discover Media" i "Composition Media" možete po želji rukovati govornim naredbama.

Car-Net „Guide & Inform"

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S aktualnim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge Car-Net "Guide & Inform"¹ nude još više.

DYNAUDIO

Kako bi i tonovi savršeno sjeli.

Možete li zamisliti da glazba u automobilu bolje zvuči nego na vašem HiFi uređaju? Po želji dostupan sound sustav DYNAUDIO Excite prilagođen je prostornoj akustici vozila i pružit će vam zvuk kakav ne očekujete - čak i ako ste navikli na vrhunski zvuk.

Sustavi potpore

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Ovako ćete pravovremeno prepoznati znakove.

Ovaj po želji dostupan sustav stalno za vas nadzire brojne prometne znakove te vas primjerice obavještava o aktualnim ograničenjima brzine i zabranama pretjecanja.

 

Potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist"

Jednostavno prepustite parkiranje vašem automobilu.

Čak i ako se ubrajate među rijetke pojedince koji i pred publikom potpuno opušteno parkiraju na uskim parkirnim mjestima, opcijska potpora upravljanja pri parkiranju "Park Assist" će vas unatoč tome oduševiti. Naime, sustav ne prepoznaje samo odgovarajuća parkirna mjesta već umjesto vas preuzima i upravljanje.

ACC & FRONT ASSIST

Potpuno opušteni i kada su ceste pune.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline Front Assist uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

Blind Spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Automobil vam pomaže prilikom promjene voznog traka i izlaska iz parkirnog mjesta.

Opcijski raspoloživi Blind Spot senzor upozorava vas tijekom vožnje u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. A potpora izlaska iz parkirnog mjesta nadzire bočna područja vašeg automobila prilikom izlaska iz parkirnog mjesta unatrag.

Učinkovitost

Odabir profila vožnje

Vaš Volkswagen prilagodit će se vašem načinu vožnje.

Vozite li se radije ekonomično ili sportski? Ili vam je važnija udobnost? S opcijskim automatskim odabirom profila vožnje vozna svojstva automobila možete prilagoditi vašem načinu vožnje te situaciji na cesti i stanju u prometu.

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC

Vaš vozni postroj u svakoj situaciji bira pravilno namještanje.

Opcijski raspoloživa adaptivna regulacija voznog postroja DCC prilagodit će se ponašanju vašeg vozila u vožnji: sportski, komforno i normalno. U tu svrhu sustav reagira na situacije u vožnji koje se stalno mijenjaju.

Motori

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski i benzinski motori poboljšani su u pogledu učinkovitosti te ispunjavaju normu Euro 6.

Udobnost

Kožna oprema

Odaberite bezvremensku eleganciju.

Opcijska oprema od kože "Vienna" pobrinut će se za premium izgled i osjet dodira u unutrašnjosti vozila. Već pri samom ulasku u vozilo primijetit ćete karakterističan miris kože. Tako ćete u svakoj vožnji uživati u neusporedivom osjećaju ekskluzivne opreme.

 

Ulazak

Kada želite veću udobnost.

Vrata vašeg Golfa Sportsvan mogu se posebno široko otvoriti - i to nestupnjevito, a da pritom ne odu automatski u sljedeći položaj. Na taj način ulazak i izlazak iz vozila postaju još jednostavniji.

 

Grijano vjetrobransko staklo

Zadržite pregled nad situacijom u svakom godišnjem dobu.

Je li vam poznata situacija kad vam se staklo zamagli na niskim temperaturama? Opcijski raspoloživo grijano vjetrobransko staklo priskočit će vam u pomoć. No ono se neće isplatiti samo zimi. Ljeti se isto tako može suprotstaviti zagrijavanju uslijed osunčavanja: termoizolacijsko staklo je infracrveno reflektirajuće.

Panoramski podizni i pomični krov

Ovaj pogled oduševit će sve suputnike.

Zamislite samo kad bi krov mogao predstavljati simbol slobode. Panoramski podizni i pomični krov po želji će se pobrinuti za više svjetla, zraka i dobrog raspoloženja. Njegova je površina tolika da će zadiviti i suputnike na stražnjim sjedalima.

Idući koraci