Golf. Umrežen sa svijetom.

Golf je vaša propusnica za ulazak u digitalne usluge i servise tvrtke Volkswagen: ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge We Connect. Nakon jednokratne aktivacije i prijave sa svojim Volkswagen ID-jem možete se vrlo jednostavno i k tomu besplatno koristiti inovativnim online uslugama. We Connect¹ će vašu svakodnevicu s jedne strane učiniti ugodnijom, a s druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup svim važnim informacijama o vozilu te vam pruža udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na cesti, online alarmnom uređaju protiv krađe i planiranju termina servisa. Osim toga, svoj smartphone možete upotrijebiti kao mobilni ključ i tako otvoriti i pokrenuti svoj Golf bez traženja ključa. ² ³ A s aplikacijom We Connect⁴ za smartphone imate pregled najvažnijih podataka o svom Golfu i tijekom putovanja: provjerite primjerice preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni.

Saznajte više

1.) Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect odnosno We Connect Plus s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici www.portal.volkswagen-we.com za uslugu We Connect Plus i korištenje usluga tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.

2.) Raspoloživo samo s opcijskim navigacijskim sustavom "Discover Pro" i u kombinaciji s aplikacijom We Connect. Na početku, nakon ugovaranja funkcije na raspolaganju vam stoji pet mobilnih ključeva koji se mogu iskoristiti unutar prve 4 godine od sklapanja ugovora za We Connect. Prosljeđivanje mobilnog ključa pretpostavlja provjeru identiteta pošiljatelja ključa u postupku Volkswagen Ident. Nakon instalacije na kompatibilnom smartphoneu mobilni ključ ima jednogodišnju valjanost koja je povezana s krajnjim uređajem.

3.) Uvjete korištenja mobilnog ključa pronaći ćete ovdje:
https://www.volkswagen.de/de/konnektivitaet-und-mobilitaetsdienste/konnektivitaet/we-connect/komfort.html

4.) Za korištenje besplatne aplikacije We Connect potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf GTE

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.