Uživajte u sportskoj udobnosti na visokoj razini

Kombinirani instrument Digital Cockpit Pro u sklopu serijske opreme prikazuje vam važne sadržaje na visokorezolucijskom zaslonu u boji veličine 25,4 cm (10"). To znači da možete uključiti klasičan prikaz brojača okretaja ili brzinomjera. Prikaz možete, primjerice, upotpuniti navigacijskom kartom kako biste se mogli snaći u svakoj situaciji. Radije biste vidjeli koliko još snage ima vozilo? Nema problema, možete uključiti prikaz sportskih funkcija specifičnih za GTD modele kao što su okretni moment, funkcija "Turbo", dinamično crveno područje brojeva okretaja, laptimer i tlak punjenja. Napravite si potpuno individualan raspored elemenata na zaslonu koji vas zanimaju. 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf GTD

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.