Može prepoznati što bi moglo uslijediti: Car2X

Vozila koja u cestovnom prometu međusobno komuniciraju mogu učiniti ceste sigurnijima, pobrinuti se za manje zastoja i upozoriti na lokalna opasna mjesta. Serijski dostupno upozorenje na opasnosti pruža podršku vozaču korisnim informacijama te može, primjerice, upozoriti na radove na cesti ili interventna vozila. Komunikacija se uspostavlja preko Wi-Fi mreže (pWLAN) zahvaljujući Car2X tehnologiji.

Opcijska automatska regulacija razmaka ACC s Car2X¹ tehnologijom pruža podršku vozaču brojnim korisnim informacijama i u slučaju nužde može aktivno intervenirati u zbivanja u prometu u okviru ograničenja sustava. Primjerice kod kraja zastoja. Konstantnom razmjenom podataka preko Wi-Fi mreže (pWLAN).

1. Uvodi se kasnije.

Ovdje prikazana vozila i oprema mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Pogledajte i naš konfigurator kako biste dobili pregled trenutačno raspoloživih modela i opreme.

Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf GTD

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.