Ostavite ruke na upravljaču, a svoj kabel za punjenje kod kuće

Uđite u svoj Golf GTD, stavite smartphone na induktivnu stanicu za punjenje i vaša se baterija već puni, dok ste vi istovremeno bežično spojeni sa svojim Golfom. Preko integriranog handsfree sustava "Comfort" možete telefonirati s prijateljima, obitelji ili poslovnim partnerima - potpuno udobno i koliko god želite.

Izjava o odricanju od odgovornosti tvrtke Volkswagen

 

Za korištenje funkcijama "We Upgrade" potrebni su vam korisnički račun za Volkswagen ID, važeći ugovor za We Connect i vaša potvrda da ste glavni korisnik, odnosno da je vaš korisnički račun povezan s konkretnim vozilom. Osim toga, vozilo mora raspolagati tehničkim funkcijama i hardverskim komponentama potrebnima za "We Upgrade". Funkcije "We Upgrade" dostupne za dotično vozilo glavni korisnik može vidjeti u trgovini u vozilu u sklopu infotainment sustava. Za proizvode uz plaćanje potrebno je jednokratno pohraniti sredstvo plaćanja u web-shopu We Connect na stranici https://shop.volkswagen-we.com. Kupljene i aktivirane funkcije "We Upgrade" ostaju u vozilu i ne mogu se prenijeti u druga vozila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.