Prosvjetljuje: ugodnima bojama, opuštenijom vožnjom

Obojite unutrašnjost vašeg Golfa GTD u svoju omiljenu boju. Svojim neizravnim svjetlom ambijentalno će se osvjetljenje pobrinuti za ugodnu atmosferu:

  • 30 različitih boja
  • armature, središnja konzola, prostor za noge te prednja i stražnja vrata ukrašena su svjetlosnim rubom
  • odabrana boja bit će preuzeta u digitalnim pokazivačima

Izjava o odricanju od odgovornosti tvrtke Volkswagen

1. Navedene vrijednosti potrošnje i emisija utvrđene su prema propisanim postupcima mjerenja. Od 1. rujna 2017. godine određena nova vozila dobivaju tipsko odobrenje prema postupku ispitivanja za osobna i laka gospodarska vozila koji je usklađen na svjetskoj razini (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) odnosno realističnijem postupku ispitivanja za mjerenje potrošnje goriva i emisija CO₂. Od 1. rujna 2018. godine WLTP će postupno zamijeniti Novi europski ciklus vožnje (NEFZ). Zbog realističnijih uvjeta ispitivanja vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ izmjerene prema WLTP-u u mnogim su slučajevima veće od vrijednosti izmjerenih putem Novog europskog ciklusa vožnje. Uslijed toga od 1. rujna 2018. godine može doći do odgovarajućih promjena kod oporezivanja vozila. Dodatne informacije o razlikama između WLTP-a i Novog europskog ciklusa vožnje možete pronaći na stranici www.volkswagen.de/wltp. 

Trenutačno se vrijednosti Novog europskog ciklusa vožnje obavezno moraju komunicirati. Ako je riječ o novim vozilima koja su dobila tipsko odobrenje prema WLTP-u, tada se vrijednosti Novog europskog ciklusa vožnje izvode iz vrijednosti WLTP-a. Vrijednosti WLTP-a mogu se dobrovoljno navesti sve dok njihova upotreba ne bude obvezna. Ako se vrijednosti Novog europskog ciklusa vožnje navode kao rasponi vrijednosti, tada se one ne odnose na pojedino, individualno vozilo i nisu sastavni dio ponude. One služe samo u svrhu usporedbe različitih tipova vozila. Dodatna oprema i dijelovi (dogradni dijelovi, format guma itd.) mogu promijeniti relevantne parametre vozila kao što su masa vozila, otpor kotrljanja guma i aerodinamika te pored vremenskih uvjeta i uvjeta u prometu te individualnog ponašanja vozila u vožnji također mogu utjecati na potrošnju goriva, potrošnju struje, emisije CO₂ i vozna svojstva vozila.

Daljnje informacije o službenoj potrošnji goriva i službenim specifičnim emisijama CO₂ novih osobnih vozila možete saznati kod ovlaštenih Volkswagen partnera.

Ovdje prikazana vozila i oprema mogu u nekim detaljima odstupati od aktualnog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu.

Podaci se ne odnose na točno određeno vozilo i nisu sastavni dio ponude, već služe isključivo za usporedbu različitih tipova vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf GTD

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.