Alexa vozi Golf GTD

Usluga Amazon Alexa¹ sada je dostupna i u Volkswagen vozilu. To za vas znači da se uslugom Alexa možete koristiti u svom Golfu kao kod kuće. Alexa vam tako može pomoći i na putu, primjerice kod planiranja termina ili kod izrade vašeg popisa za trgovinu. Neka vam pjesma ne izlazi iz glave? Onda zamolite Alexu da vam taj glazbeni naslov reproducira preko platforme Amazon Music. Jednostavno preuzmite Alexu kao besplatnu aplikaciju u vozilu preko trgovine u svom Golfu.

 

1) Amazon, Alexa te svi pripadajući logotipi i žigovi koji čine pokret zaštićeni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih društava kćeri. Prikazana funkcija Alexa ovisi o Smart Home tehnologiji, a za njezino korištenje treba vam Amazon korisnički račun. Tvrtka Volkswagen AG omogućava pristup kupaca funkciji Alexa u vozilima, dok tvrtka Amazon nudi usluge u oblaku Alexa. Kako biste se mogli koristiti aplikacijom u vozilu Alexa u svom Volkswagenu, potrebni su vam Volkswagen ID i ugovor za We Connect čijim je opsegom usluga obuhvaćena opcija rukovanja govornim naredbama. Vi snosite troškove veze za prijenos podataka. Aplikacija u vozilu Alexa raspoloživa je / može se upotrebljavati isključivo u vozilima s oznakom Velike Britanije, Irske, Njemačke, Austrije, Italije, Španjolske i Francuske. Vaš Volkswagen partner može vam reći ispunjava li vaše vozilo taj preduvjet. Trenutačno samo gore navedene zemlje podržavaju aplikaciju u vozilu Alexa jer je usluga Amazon Alexa raspoloživa samo za te zemlje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf GTD

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.